07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Шаровић честитао Бечићу и Кривокапићу избор на државне дужности Црне Горе

Предсједник СДС и шеф клуба посланика СДС и ПДП у Парламентарној скупштини БиХ Мирко Шаровић упутио је честитку поводом формирања нове Скупштине Црне Горе а лидеру коалиције „Мир је наша нација“ и предсједнику Демократске Црне Горе Алекси Бечићу избор за предсједника Скуштине Црне Горе.

четвртак, 24 септембра, 2020 / 13:18

„Срдачно Вам честитам избор за предсједника Скупштине Црне Горе уз жељу да и даље истрајете на путу напретка и демократских промјена у својој земљи. Вијести о формирању нове Скупштине Црне Горе још је једна снажна потврда да се заједништвом,  искреном вољом и трудом могу направити огромни и донедавно незамисливи  помаци,  у борби за  правду и бољи живот свих грађана.“, истиче се између осталог у честитци.

Посебна честитка упућена је мандатару Здравку Кривокапићу уз увјерење да ће његовим избором Црна Гора добити нову и квалитетну владу.

„За све нас у региону, који дијелимо исте вриједности слободе и просперитета сваког човјека, ваше побједе су снажан путоказ и доказ да истина увијек побјеђује и да се за њу вриједи борити, чак и у немогућим условима“ – стоји у честитци Кривокапићу. „Искрено Вам желим да се нова Влада формира што прије, како би се у потпуности спровела воља народа и како би сте што прије почели остваривати Ваше визије боље Црне Горе“ – казао је Шаровић.Коментариши