Сарајево: Преговори Додика и Лагумџије

САРАЈЕВО – Предсједник СНСД Милорад Додик и лидер СДП БиХ Златко Лагумџија и њихови сарадници разговараће данас у Сарајеву о формирању власти у БиХ и приоритетима њиховог дјеловања, изјавио је Срни портпарол СДП-а БиХ Дамир Машић. Машић је подсјетио да су се Додик и Лагумџија на прошлоседмичном сусрету у Бањoj Луци договорили да ће на […]

субота, децембар 4, 2010 / 14:44

САРАЈЕВО – Предсједник СНСД Милорад Додик и лидер СДП БиХ Златко Лагумџија и њихови сарадници разговараће данас у Сарајеву о формирању власти у БиХ и приоритетима њиховог дјеловања, изјавио је Срни портпарол СДП-а БиХ Дамир Машић.

Машић је подсјетио да су се Додик и Лагумџија на прошлоседмичном сусрету у Бањoj Луци договорили да ће на сутрашњем састанку разговарати нешто конкретније о оним темама за које и једна и друга политичка партија сматрају да би били приоритети у раду будуће власти.

"Имамо припремљене ставове о томе шта би требало да се ради, али било би крајње непрофесинално и неозбиљно да причамо о том папиру прије него га виде представници СНСД-а", рекао је Машић.

Он је саопштио да ће састанак бити одржан у просторијама СДП БиХ у Сарајеву са почетком у 12.00 часова, а након сусрета предвиђене су изјаве Додика и Лагумџије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *