Шапић једини кандидат за председника ДС Београд

Једини кандидат за предсједника Градског одбора Демократске странке Београда је Александар Шапић и њега је за ту страначку функцију кандидовало свих 17 општинских одбора ДС, рекли су данас у тој странци. Изборна скупштина Градског одбора ДС заказана је за 3. јул, а коначна листа кандидата за предсједника биће утврђена 48 сати прије одржавања скупштине, до […]

уторак, 21 јуна, 2011 / 14:17

Једини кандидат за предсједника Градског одбора Демократске странке Београда је Александар Шапић и њега је за ту страначку функцију кандидовало свих 17 општинских одбора ДС, рекли су данас у тој странци.

Изборна скупштина Градског одбора ДС заказана је за 3. јул, а коначна листа кандидата за предсједника биће утврђена 48 сати прије одржавања скупштине, до када је могуће и кандидовање, речено је агенцији Бета у ДС.

Александар Шапић је предсједник Извршног одбора Градског одбора ДС Београд и помоћник градоначелника Београда Драгана Ђиласа.

Садашњем предсједнику Градског одбора ДС Драгану Ђиласу, истиче двогодишњи мандат. Ђилас је на Скупштини ДС у децембру изабран за потпредсједника странке, а потом и за замјеника предсједника ДС.