Саобраћајна несрећа на Сокоцу, четворо мртвих

Тридесетосмогодишњи Александар Голубовић и три 19-годишње дјевојке Милица Добриловић, Свјетлана Комленовић и Надежда Дебелногић, сви са Сокоца, погинули су у саобраћајној несрећи која се догодила на дијелу магистралног пута Рогатица-Подроманија, у мјесту Бјелосављевићи. У несрећи, која се догодила синоћ око 22.00 часа, учествовало је путничко возило "голф А5" којим је управљало лице чији су иницијали […]

понедељак, 5 децембра, 2011 / 11:44

Тридесетосмогодишњи Александар Голубовић и три 19-годишње дјевојке Милица Добриловић, Свјетлана Комленовић и Надежда Дебелногић, сви са Сокоца, погинули су у саобраћајној несрећи која се догодила на дијелу магистралног пута Рогатица-Подроманија, у мјесту Бјелосављевићи.

У несрећи, која се догодила синоћ око 22.00 часа, учествовало је путничко возило "голф А5" којим је управљало лице чији су иницијали А.Г /38/, а у возилу су се налазиле три 19-годишње дјевојке чији су иницијали Н.Д., С.К. и М.Д, изјавила је Тешићева.

Она је додала да је полиција по изласку на лице мјеста дјевојке пронашла ван возила. Према њеним ријечима, узрок несреће је неприлагођена брзина стању и условима пута. Возило се у моменту саобраћајне несреће кретало из правца Рогатице према Подроманији.

Тешићева је додала да је завршена прва фаза увиђаја, а друга је у току, након чега ће бити познато више детаља о овој тешкој саобраћајној несрећи. Срна незванично сазнаје да је, највјероватније, због неприлагођене брзине возач изгубио контролу над возилом и ударио у насип након чега се возило више пута преврнуло. Током превртања дјевојке су испале из возила, а возач је остао на свом мјесту.

Због погибије четворо младих Сокочана, Супштина општине је прогласила уторак, 6. децембар, даном жалости. Овом одлуком наложено је спуштање заставе на пола копља на свим привредним и јавним институцијама на подручју општине, а у свим угоститељским објектима данас и сутра биће забрањено пуштање музике, што ће контролисати Комунална полиција.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор