Само да се не сакрије код Шкрбића у амбасаду: Радишић у Београду

Основни суд у Бањој Луци издао је потјерницу за бањолучким бизнисменом Милетом Радишићем који је требало да одслужи трогодишњу затворску казну. Међутим, Радишић је јавио телефоном Судској полицији РС да се налази у Београду! „Рекао је да не намјерава да се врати у БиХ, док се не ријеши његов захтјев за одгоду извршења затворске казне“, […]

петак, март 13, 2015 / 19:06

Основни суд у Бањој Луци издао је потјерницу за бањолучким бизнисменом Милетом Радишићем који је требало да одслужи трогодишњу затворску казну.

Међутим, Радишић је јавио телефоном Судској полицији РС да се налази у Београду!

„Рекао је да не намјерава да се врати у БиХ, док се не ријеши његов захтјев за одгоду извршења затворске казне“, изјавио је БН ТВ директор Судске полиције РС Жељко Драгојевић.

Радишићу је након вишемјесечне одгоде, прексиноћ у поноћ истекао рок до којег се морао пријавити на издржавање затворске казне у КПЗ на Туњицама.

– Ми смо на основу потјернице која је јуче расписана од стране Основног суда у Бањалуци наставили потрагу за траженим лицем и дошли смо до информација које смо и добили од траженог лица, да се он налази у Београду и да се неће вратити у Босну и Херцеговину док се не ријеши његов захтјев о одгоди извршења казне, изјавио је Жељко Драгојевић, директор Судске полиције РС

Драгојевић је додао да је Судска полиција РС јуче око 11 часова запримила наредбу Основног суда о принудном привођењу Миле Радишића на издржавање казне у КПЗ Бања Лука, али да га јуче нису пронашли на адреси пребивалишта.

Основни суд је јуче поподне упутио наредбу на основу које је ЦЈБ Бањалука расписао централну потјерницу, тако да се и МУП РС укључио у потрагу за Радишићем.

– Судска полиција ће и даље, као и за свако друго лице које се потражује у складу са законом, наставити потрагу, нагласио је Драгојевић.0 КОМЕНТАРА

  1. Е мој Обрене ти си аматер!
    Док ти успоставиш све легално са турцима Босном ће протећи још много воде…“кумови“ то раде много практичније, они већ живе турске законе…к’о за турскога земана…убијеш, покрадеш, силујеш, отмеш и само пређеш код другог Бега…, B-)

  2. Da nije otisao na lijecenje u bolnicu laza L. ?
    Da li su Cera i Katalina vec na Tunjicama?
    Da li ce se kumovi jednog dana zajedno okupiti pod jednim krovom u Foci?

    Mnogo je pitanja a samo 1 odgovor: Ovdje konacno mora biti drugacija, moramo napraviti novi sistem vrijednosti gdje ce likovi poput Radisica u najboljem slucaju biti soferi…

Оставите одговор