19:08 Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина

Шамац: У новој фабрици паркета запослено 12

У развојно-предузетничкој зони у Шамцу отворено је ново предузеће "Денис паркет" које је запослило 12 радника са Бироа за запошљавање, а до краја априла намјерава да запосли још четири. Предузеће је са евиденције Бироа упослило 12 радника који немају радно искуство, тако да им је ово први посао, али и оних који се налазе пред […]

уторак, 16 априла, 2013 / 12:57

У развојно-предузетничкој зони у Шамцу отворено је ново предузеће "Денис паркет" које је запослило 12 радника са Бироа за запошљавање, а до краја априла намјерава да запосли још четири.

Предузеће је са евиденције Бироа упослило 12 радника који немају радно искуство, тако да им је ово први посао, али и оних који се налазе пред пензијом, а незапослени су.

Новоотворено предузеће бави се производњом ламелног паркета кориштењем домаћег репроматеријала, као и пласманом готовог производа искључиво на тржиште Њемачке за познатог купца.

Свечаном пуштању у рад предузећа "Денис паркет" Шамац присуствовали су начелник те општине Саво Минић и власници предузећа Гордана и Недељко Андрић из Нумберга у Њемачкој.

"Циљ нам је да што јефтиније али по одговарајућим стандардима произведемо квалитетан производ који ћемо у траженој количини и задатом року испоручити по најповољнијој цијени", рекао је директор "Денис паркета" Јово Настић.

Настић додаје да власници "Денис паркета" у Њемачкој имају своје предузеће, а да су у отварање погона у Шамцу уложили почетни капитал, док је општина помогла отварање постројења.

Минић је захвалио Андрићима што су отворили предузећа у Шамцу и навео да им је општинско руководство обезбиједило сарадњу која се односила на сервисирање дијела машина.

"Треба напоменути да ће у наредна два до три мјесеца фирма "Баупром" почети да ради у Обудовцу, гдје ће бити отворено више од 30 нових радних мјеста", нагласио је Минић и додао да ће општина настојати да направи нови амбијент како би што више људи у Шамцу живјело од свог рада.Оставите одговор