САД жели да објави фотографије са Бин Ладенове сахране

САД ће можда касније током дана објавити фотографије сахране убијеног лидера Ал каиде Осаме бин Ладена, али коначна одлука о томе још није донесена, рекао је данас амерички званичник, који није желио да буде именован. Тијело убијеног лидера Ал каиде пребачено је из Пакистана на амерички носач авиона и сахрањено је негдје на сјеверу Арапског […]

среда, мај 4, 2011 / 08:57

САД ће можда касније током дана објавити фотографије сахране убијеног лидера Ал каиде Осаме бин Ладена, али коначна одлука о томе још није донесена, рекао је данас амерички званичник, који није желио да буде именован.

Тијело убијеног лидера Ал каиде пребачено је из Пакистана на амерички носач авиона и сахрањено је негдје на сјеверу Арапског мора.

Вођа Ал каиде Осама бин Ладен убијен је у ноћи између недјеље и понедјељка у хеликоптерском десанту елитне јединице америчке војске "Морнаричке фоке" на објекат недалеко од Исламабада, главног града Пакистана.

Америчке власти јуче су саопштиле да су резултати анализе узорка ДНК узетог са тијела Бин Ладена доказ да је лидер Ал каиде мртав.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *