САД: Након Косова је завршено са прекрајањем граница

Администрација у Вашингтону је апсолутно против промена граница на Балкану и не жели ни да разговара о томе, речено је Танјугу у америчкој престоници. Дописнику Танјуга је саговорник из актуелне администрације предсједника Барака Обаме рекао да САД сматрају да би било каква промјена граница на Балкану имала „екстремно негативан утицај на стабилност региона”. „За Америку […]

субота, 22 септембра, 2012 / 18:19

Администрација у Вашингтону је апсолутно против промена граница на Балкану и не жели ни да разговара о томе, речено је Танјугу у америчкој престоници.

Дописнику Танјуга је саговорник из актуелне администрације предсједника Барака Обаме рекао да САД сматрају да би било каква промјена граница на Балкану имала „екстремно негативан утицај на стабилност региона”.

„За Америку је прича завршена тиме што смо признали Косово у границама у којима је сада. Наш став смо више пута пренијели саговорницима у Београду”, додао је он.

Танјугов саговорник није желио да коментарише аргумент да је већ Србија подијељена супротно својој вољи тиме што је Косову дата независност.

Премијер Србије Ивица Дачић изјавио је јуче да је подјела Косова једино могуће и реално рјешење, нагласивши да нико неће моћи да натјера Србију да призна независност Косова.0 КОМЕНТАРА

  1. Ма није могуће…, па мора бити да тај извјештач нешто побрко..нас је додиков извјештач и лијево мудо радојчић извјестио сасвим другачије, да УСА једва чека да подржи снсд-ову платформу и причу „о референдуму“, причу “ о трећем ентитету“…како сад то прича завршена на Балкану??

    Неко нас опасно заварава, то је тај амерички тројанац додик, који је некад говорио „прије независност РС, него Косова“ и друге лажи због којих га УСА и држи ту гдје је сад, да би амортизово реакцију Срба на признање Косова!

  2. То мора да је за нас излобирала она агенција којој је Додик дао оне силне(наше)паре.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *