РТРС подржава репрезентативне селекције ФСРС

Радио-телевизија Републике Српске и Фудбалски савез Републике Српске, потписали су данас Уговор о сарадњи. С обзиром на то да је план Фудбалског савеза Републике Српске да ове године додатно афирмише, промовише и ојача репрезентативне селекције Републике Српске, а намјера Радио-телевизије РС да настави успјешну промоцију спортских вриједности Републике Српске, договорено је да сарадња буде настављена […]

четвртак, април 18, 2013 / 08:48

Радио-телевизија Републике Српске и Фудбалски савез Републике Српске, потписали су данас Уговор о сарадњи.

С обзиром на то да је план Фудбалског савеза Републике Српске да ове године додатно афирмише, промовише и ојача репрезентативне селекције Републике Српске, а намјера Радио-телевизије РС да настави успјешну промоцију спортских вриједности Републике Српске, договорено је да сарадња буде настављена и на овај начин.

Пресједник Фудбалског савеза РС Миле Ковачевић, каже да ће овим уговором бити потврђена и досадашња добра сарадња као и да ће сарадња помоћи афирмацији младих фудбалера из РС:

-Жељели смо да се наша добра сарадња и озваничи и да млађе фудбалске селекције РС добију своје мјесто у средствима информисања.Сигурно је да ће то бити значајно за наш план јачања и афирмацију репрезентативних селекција РС и за будућност нашег фудбала.

Генерални директор РТРС, Драган Давидовић, рекао је да наша медијска кућа наставља да афирмише спорт РС и подржава оне који су успјешни као што је ФСРС:

-Став РТРС је да иамо сарадњу с једним од најбољих спортсих савеза у РС, да настави да извјештава о њиховом раду, као и са фудбалских терена. РТРС са свим својим капацитетима је уз Фудбалски савез РС.

Координатор млађих репрезентативних селекција РС, Славољуб Стојановић, истакао је да ће већ сљедеће седмице млади фудбалери из РС путују у Мађарск,у гдје ће одиграти утакмицу с једном од регионалних селекција ове земље.Оставите одговор