РТРС: ”Љековито биље” из Требиња побједник емисије ”Мој бизнис”

Побједник ријалити шоуа Мој бизнис, серијала Радио- телевизије РС је екипа „Љековито биље“ из Требиња. У завршној емисији учествовале су још три такмичарска тима- „Малч“, „ЕЕЕ објекти“ и „Предмети од коже“. Према избору гледалаца најбољу пословну идеју имао је тим „Љековито биље“. Радио телевизија Републике Српске свим финалистима обезбиједила је награде и уговоре са предузећима […]

понедељак, јануар 31, 2011 / 17:03

Побједник ријалити шоуа Мој бизнис, серијала Радио- телевизије РС је екипа „Љековито биље“ из Требиња.

У завршној емисији учествовале су још три такмичарска тима- „Малч“, „ЕЕЕ објекти“ и „Предмети од коже“.

Према избору гледалаца најбољу пословну идеју имао је тим „Љековито биље“.

Радио телевизија Републике Српске свим финалистима обезбиједила је награде и уговоре са предузећима која ће им бити први клијенти када покрену сопствени посао.

Радио телевизија Републике Српске наградила је побједнички тим са 10 хиљада марака и аутомобилом марке „фолксваген кеди“.

Осим тога, РТ РС ће побједнички тим наградити и са простором за бесплатно оглашавање у свом програму (секунде у вриједности од 5 хиљада марака).

"Радио телевизија Републике Српске честита побједницима, али и свим финалистима и учесницима серијала „Мој бизнис“. Показали су да вриједи борити се за своју пословну идеју. Наша медијска кућа наставља са овим пројектом и надамо се да ће се у новој сезони појавити исто толико добре, ако не и боље пословне идеје", рекао је генерални директор РТ РС Драган Давидовић.

Радио телевизија Републике Српске већ припрема други серијал и позива све грађане Републике Српске који имају добру идеју за покретање посла да се одазову позиву.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *