Рођенданска торта младих СНСД: Вјероватно је оваква

Млади СНСД ће у акцији Српска и ми вршњаци широм РС са грађанима прославити 9. јануар уз торте за које претпостављамо да ће изгледати овако. Слику преузимамо са друштвене мреже, премда није бог зна шта по питању квалитета. Овакав начин славља изазвао је полемику и на нашем сајту, али и привукао пажњу на рад младих […]

понедељак, 9 јануара, 2012 / 07:46

Млади СНСД ће у акцији Српска и ми вршњаци широм РС са грађанима прославити 9. јануар уз торте за које претпостављамо да ће изгледати овако.

Слику преузимамо са друштвене мреже, премда није бог зна шта по питању квалитета. Овакав начин славља изазвао је полемику и на нашем сајту, али и привукао пажњу на рад младих социјалдемократа. Посебно нас радује што на твитеру употребљавају ћирилични хаштаг за ову акцију.0 КОМЕНТАРА

  1. Umjesto da su otišli u Ćelu i odnijeli Zdjelarima i onim jadnicima koji imaju sličnu sudbinu, a nažalost ima ih dosta, vreću brašna, karton mlijeka, i osnovnih namirnica , kupili malo posteljine, obuće i odjeće, i zašto ne, napravili im montažnu kuću oni se po PD trgu sprdaju narodu i uz podsmijeh kažu: Ako nemate hljeba uzmite kalačić.

    @bokac
    svako ko se griješi o narod, ko mu je otimao , sada otima i koji će otimati bio on sds, snsd, , ovaj ili onaj, je zločinac. E, sada ko je veći ološ, ko je veće nedjelo napravio nemjerljivo je. Nema malog i velikog nedjela. Za onoga prema kome je načinjeno uvijek je ono najveće. Narod ovaj je jadan i prejadan gledajući kako se jedni po jedni, smjenjuju gazeći ga, pljuvajući, otimajući mu. I, dok se mi svađamo i prepiremo ko je bio gori, ko je više oteo i zgazio nas, mi smo ubogiji i siromašniji, biološki nas nestaje, a oni ruku pod ruku idu dalje.

  2. јбт докле је ово догурало…:(..торте и колачи на једној страни, а на другој међу обичним народом сузе и очај. Кад додикова омладина нареди, данас се сви морају смјешкати, све остале дане могу плакати!

  3. Да обавјестим бокца, млади СДС и текако постоје, лично сам се увјерио, само се не воде ријечима Марије Антоанете тј. данашње позиције (СНСД, ДНС и СП) „Ако немају хљеба, нека једу колаче“, као што су то неки већ напоменули.
    Народ има моћ да изабере и да бира, било би добро кад би се тај исти народ мало исправио па побунио и скинуо са 15, 16-тих спратова оне који нас пљују и спустио их на земљу са које су и потекли.

Оставите одговор