Регионална сарадња ради пројекта слива Саве

Секретаријат Савјета за регионалну сарадњу сутра ће у Сарајеву бити домаћин скупа за прикупљање средстава за пројекте Међународне комисије за слив ријеке Саве. Из Савјета је саопштио да је циљ овог скупа проналажење начина да сарадња са надлежним државним тијелима буде продубљена, те олакшање и убрзање активности на изналажењу средстава из државних и регионалних извора […]

понедељак, 16 маја, 2011 / 10:13

Секретаријат Савјета за регионалну сарадњу сутра ће у Сарајеву бити домаћин скупа за прикупљање средстава за пројекте Међународне комисије за слив ријеке Саве.

Из Савјета је саопштио да је циљ овог скупа проналажење начина да сарадња са надлежним државним тијелима буде продубљена, те олакшање и убрзање активности на изналажењу средстава из државних и регионалних извора за пројекте који се тичу слива ријеке Саве.

На састанку ће се окупити релевантни представници потписница Оквирног споразума о сливу ријеке Саве из БиХ, Хрватске, Србије и Словеније.

Према стратегији и програму рада Савјета за период 2011-2013. година, приоритетан задатак ове организације је боља координација донаторске помоћи за развој регионалне инфраструктуре и промовисање сарадње са релевантним актерима.

Отварање округлог стола заказанао је за сутра у 10.00 часова у просторијама Секретаријата Савјета за регионалну сарадњу у Сарајеву.Оставите одговор