Реџепи: Дијалог Београда и Приштине почиње 8. марта

ПРИШТИНА – Косовски министар унутрашњих послова Бајрам Реџепи тврди да ће се представници Приштине и Београда састати 8. марта у Бриселу, пренијела је приштинска штампа. Он није желио да изнесе никакве детаље тог сусрета. У међувремену, косовска влада је саопштила да су шеф приштинског тима за дијалог Едита Тахири и косовски министар спољних послова Енвер […]

четвртак, 3 марта, 2011 / 18:07

ПРИШТИНА – Косовски министар унутрашњих послова Бајрам Реџепи тврди да ће се представници Приштине и Београда састати 8. марта у Бриселу, пренијела је приштинска штампа.

Он није желио да изнесе никакве детаље тог сусрета.

У међувремену, косовска влада је саопштила да су шеф приштинског тима за дијалог Едита Тахири и косовски министар спољних послова Енвер Хоџај отпутовали данас у Вашингтон, гдје ће се састати са замјеником државног секретара САД Џејмсом Стајбергом.

Обраћајући се новинарима у Скупштини Косова, Реџепи је рекао да и даље одбацује наводе извјестиоца Савјета Европе Дика Мартија о трговини људским органима, називајући их научном фантастиком.

Он је такође рекао да на Косову и у Албанији не постоје услови за трансплантацију људских органа.

Поводом убиства двојице америчких маринаца које је починио косовски Албанац у Њемачкој, Реџепи је казао да косовска полиција сарађује са њемачким властима у истрази.Оставите одговор