Реал ангажовао Рафаела Варана

Управа шпанског фудбалског прволигаша Реал Мадрида ангажовала је данас досадашњег члана Ланса Рафаела Варана, саопштио је данас предсједник некадашњег шампиона Француске Жерве Мартел. Мартел је истакао да је талентовани 18. годишњи штопер, који је током прошле сезоне скренуо пажњу добрим партијама, заслужио интересовање највећих европских клубова. Он је напоменуо да су Варана у љетњем прелазном […]

четвртак, 23 јуна, 2011 / 12:31

Управа шпанског фудбалског прволигаша Реал Мадрида ангажовала је данас досадашњег члана Ланса Рафаела Варана, саопштио је данас предсједник некадашњег шампиона Француске Жерве Мартел.

Мартел је истакао да је талентовани 18. годишњи штопер, који је током прошле сезоне скренуо пажњу добрим партијама, заслужио интересовање највећих европских клубова.

Он је напоменуо да су Варана у љетњем прелазном року, осим Мадриђана, у своје редове жељели да доведу и енглески шампион Манчестер Јунајтед и француски великан ПСЖ чија је амбициозна управа кренула у формирање моћног тима.

„Поносан сам што ћу играти у дресу Реала”, рекао је на званичном представљању у Мадриду одушевљени Варан, који је поптисао петогодишњи уговор.

Шпански медији тврде да је, осим тренера Жозеа Муриња, најзаслужнији за долазак Варана у „краљевски клуб” некадашњи репрезентативац Француске Зинедин Зидан.

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *