07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Разлаз у антисрпској коалицији: Кривокапић неће више са Милом

Социјалдемократска партија (СДП), након избора у октобру, неће правити коалицију са Демократском партијом социјалиста (ДПС), саопштио је лидер СДП-а, Ранко Кривокапић.

субота, 17 септембра, 2016 / 10:23

Социјалдемократска партија (СДП), након избора у октобру, неће правити коалицију са Демократском партијом социјалиста (ДПС), саопштио је лидер СДП-а, Ранко Кривокапић.

Он је Вијестима казао да његова партија није ушла у Велику коалицију „Кључ“, јер није било довољно програмске блискости са неким конституентима тог савеза.

Кривокапић је навео да очекује да ће СДП, самосталним наступом, пресудно помоћи побједи грађанске опозиције.

„Као деценијски чист избор, одлучили смо се за самосталан наступ, сигурни у најбољи резултат у историји СДП-а,“ поручио је Кривокапић.

Он је рекао да је СДП био у коалицији са ДПС-ом, зато што, како је навео, у том периоду није имао другогг политичког савезника за остваривање темељних и стратешких циљева – обнове независности, грађанске и евроатланске Црне Горе.

„Величина циљева које смо остварили потврдила је нашу ризичну одлуку“, додао је Кривокапић. Коментариши