Распуштен \’Слађин\’ општински одбор ДС

Градски одбор Демократске странке у Нишу одлучио је да распусти Општински одбор ДС Палилула због пропуста на изложби фотографија "Лик и дело др Зорана Ђинђића" 12. марта у Нишу поводом годишњице убиства премијера Србије. На отварању изложбе двоје младих чланова ДС Слађана Здравковић и Далибор Дамјановић више пута је погријешило покушавајући да изговори цитате из […]

субота, 19 марта, 2011 / 20:48

Градски одбор Демократске странке у Нишу одлучио је да распусти Општински одбор ДС Палилула због пропуста на изложби фотографија "Лик и дело др Зорана Ђинђића" 12. марта у Нишу поводом годишњице убиства премијера Србије.

На отварању изложбе двоје младих чланова ДС Слађана Здравковић и Далибор Дамјановић више пута је погријешило покушавајући да изговори цитате из говора Ђинђића.

"Пропусти организатора су, без сумње, нанели политичку штету не само ДС у Нишу, већ у странки уопште, и стога је Градски одбор ДС донео одлуку о распуштању општинског обора који је био коорганизатор изложбе", пише у саопштењу.

Градски одбор ДС Ниш упутио је извињење породици убијеног премијера Србије и предсједника ДС Зорана Ђинђића због пропуста на изложби.

Снимак на сајту Јутјуб са отварања изложбе, на којем се види како омладинци ДС покушавају да изговоре цитате из говора Ђинђића, и на којем је снимљен и пад Слађане Здравковић, прегледан је у првих пет дана више од 700 хиљада пута.