Распродаја смрти: Стигле и слике посљедњих минута млађег Гадафија

АФП је данас објавио шокантне фотографије Гадафијевог сина Мутасима које су снимљене прије његове егзекуције, на којима он узима посљедње гутљаје воде и цигарету прије него што ће бити ликвидиран. Снимке је направила либијска телевизија, сада под контролом Националног савјета.

петак, 21 октобра, 2011 / 16:31

АФП је данас објавио шокантне фотографије Гадафијевог сина Мутасима које су снимљене прије његове егзекуције, на којима он узима посљедње гутљаје воде и цигарету прије него што ће бити ликвидиран.

Снимке је направила либијска телевизија, сада под контролом Националног савјета.0 КОМЕНТАРА

  1. Дегенерици! Сатанина копилад…
    Ово „најстражње“ вријеме је најављено давно, још у Библији… Мноштво грађанских и братоубилачких ратова са најсвирепијим убијањем и најбестиднијим скрнављењем брата свога, његове душе и тијела! Грозно…
    Али како пророк рече, све то је неопходно палом човјеку да спозна дубину понора у који је упао СВОЈОМ ВОЉОМ, и неопходност да истјера демона из себе ради сопственог ОПСТАНКА!

  2. Егзекуција без суда и доказа коју изводе нове власти у либији а коју подржавају све велике силе заправо говоре о разоткривању модела новог свјетског поретка.
    Замислите да је гадафи војно побиједио и пред камерама побио вође револуционарних преввратника.
    Вјероватно би уједињене нације одмах формирале још један хаг али о овим злочинима које гледамо пред камерама(чак и ако је гадафи и крив) ћуте јер је нафта важније од крви и правде.