Ранка Мишић зарађује више од 4.000 КМ мјесечно

Предсједница Савеза синдиката РС је за десет мјесеци ове године инкасирала 41.566 КМ, односно 4.156 марака мјесечно. Како пише Журнал.инфо, Мишићевој новац дотиче из чак четири извора: плата шефице Савеза синдиката, средства из Синдиката образовања (непознато по ком основу их прима), накнада за рад у Управном одбору Завода за запошљавање РС и за учешће у […]

четвртак, 13 децембра, 2012 / 10:53

Предсједница Савеза синдиката РС је за десет мјесеци ове године инкасирала 41.566 КМ, односно 4.156 марака мјесечно.

Како пише Журнал.инфо, Мишићевој новац дотиче из чак четири извора: плата шефице Савеза синдиката, средства из Синдиката образовања (непознато по ком основу их прима), накнада за рад у Управном одбору Завода за запошљавање РС и за учешће у раду Економско – социјалног савјета РС.

Мјесечна плата Мишићеве у Савезу синдиката варира од 3.017 КМ (април 2012. г.) па до 3.907 КМ (август о.г.). Како се даље наводи, из Економско – социјалног савјета Мишићева мјесечно убире 370 КМ, док у УО Завода прима најчешће 400 КМ, а понекад и 600 марака.0 КОМЕНТАРА

 1. Како се власт свим средствима бори за своје циљеве. Ово исто сте знали и раније само сада кад се требају организовати раднички протести звоните на сва звона о томе. Љуља се столица господо а и избори се ближе..

 2. Шта би све ова госпођа радила да је Шмитран савјетује?!? Образац је препознатљив, још од Титових времена: заврши нешто мало школице, буди близу главних букача у власти, увлачи се и ПАСИ, али ПАСИ ИЗ СВЕ СНАГЕ! Ко преживи – причаће!

 3. Сасвим је јасно зашто иста не разумије раднике и незапослене и зашто није урадила ништа за оне којима је заштита заиста потребна. Мислим да треба да оде са мјеста предсједника Савеза синдиката јер је изгубила кредибилитет и јер не штити све раднике. Такође, чујем да је у некој емисији, синоћ или кад већ, демонстрирала бахатост што је потпуно неприхватљиво. Тиме се прије свега вријеђа јавност којом се преко медија обраћа!

  Уврједе путем коментара су неприхватљиве и позивам људе који коментаришу да то не раде јер је, између осталог, контрапродуктивно.

 4. Већ сам неколико пута писао коментаре о дотичној особи,на овом дивном порталу,дакле,само је посматрајте,како се упљује до ушију,када ларма,само до једне границе,коју јој дозвољава деспотски режим.Искрено речено, да се та ајдара искључиво спрема за удају,јер сваки божији дан има другу офарбану фризуру,гдје се напросто чудим,како није тотално оћелавила од свакодневне ондулације.Да поновим,колико та неморална јавна,и те како политичка личност,троши новаца на ово кицошење и дотјеривање,глат може стипендирати два студента,јер од њене удаје нема ништа.Жалосно да не може бити жалосније !!!

 5. anja banja luka,
  Уврједе путем коментара су неприхватљиве и позивам људе који коментаришу да то не раде јер је, између осталог, контрапродуктивно.

  Још се ми суздржавамо, максимално!
  Немо’ш, ипак женско је!!???

  С друге стране, опет немо’ш а да не испоштујеш крилатице „вољеног вође“, нпр. СА ЦИГАНИМА ЦИГАНСКИ…

Оставите одговор