Рамбо Амадеус од сада Свијетски Кило Цар!

Музичар Рамбо Амадеус је одлучио да досадашњу титулу "Свиjетски Мега Цар" промиjени у "Свиjетски Кило Цар". Антоније Пушић појавио се на музичкој сцени са псеудонимом Рамбо Амадеус албумом "О туго јесења" (1988), а годинама је наступао и представљао се у јавности са титулом "Свиjетски Мега Цар", односно скраћено "РАСМЦ". Промиjену титуле у "Свијетски Кило Цар", […]

четвртак, 21 јула, 2011 / 19:01

Музичар Рамбо Амадеус је одлучио да досадашњу титулу "Свиjетски Мега Цар" промиjени у "Свиjетски Кило Цар".

Антоније Пушић појавио се на музичкој сцени са псеудонимом Рамбо Амадеус албумом "О туго јесења" (1988), а годинама је наступао и представљао се у јавности са титулом "Свиjетски Мега Цар", односно скраћено "РАСМЦ".

Промиjену титуле у "Свијетски Кило Цар", Рамбо каже да је учинио због "дизања свијести о потреби за новим системом вриједности којим је једино могуће обновити природну равнотежу на земљи".

"Надам се да ће људи напокон схватити да је скромност неопходна врлина која омогућује имплементацију принципа одрживог развоја у свијету и код нас", навео је музичар.

Рамбо Амадеус, који је први пут под новом титулом наступио пре неколико дана у оквиру БЕЛЕФ-а у Београду, замолио је медије да поштују ову одлуку.

Пушић се раније поигравао и са својим псеудонимом, па је уместо као Рамбо Амадеус албум "Микроорганизми" (1996) објавио као Ранко Амадеус.0 КОМЕНТАРА