Рајко Васић: Сарајевска фашизација Срба

Врло брзо ће доћи дан када ће Срби морати да кажу да више немају ништа заједничко са сарајевском османистичком политиком фашизације Срба и Републике Српске. Провидно повезивање европског Дана побједе над фашизмом и дана златних љиљана могло би се протумачити као привинцијални комплекс оних који су у Другом свјетском рату стајали по страни или се […]

четвртак, мај 9, 2013 / 16:18

Врло брзо ће доћи дан када ће Срби морати да кажу да више немају ништа заједничко са сарајевском османистичком политиком фашизације Срба и Републике Српске.

Провидно повезивање европског Дана побједе над фашизмом и дана златних љиљана могло би се протумачити као привинцијални комплекс оних који су у Другом свјетском рату стајали по страни или се улизивали Нијемцима окупаторима и истребљивачима Срба или оних који су Србе вагонирали из Сарајева за Јасеновац.

Али, поистовјећивање Срба са фашистима и проглашавање њихове борбе за опстанак у хришћанској БиХ, током грађанског рата којег су покренули муслимани са отоманским амбицијама стварања исламске републике, задња је опасна тачка са које нема повратка.

На једној таквој сарајевској манифестацији лажног представљања Европи и фашизације Срба присуствовали су највиши муслимански функционери, предсједник Владе Федерације Никшић и чланoви Предсједништва Комшић и Изетбеговић. И, не само да се нису дистанцирали од такве етикетизације српског народа него су и давали и изричите оцјене о томе.

Муслиманским политичким круговима, а и међународној заједници, треба да буде јасно да је овим пређен праг преко кога нема повратка.

Врло брзо ће доћи дан када ће Срби морати да кажу да више немају ништа заједничко са сарајевском османистичком политиком фашизације Срба и Републике Српске.

Не би се требало чудити ако јавност буде захтијевала да се прекину сви званични контакти док се службено Сарајево и политичке странке дистанцирају и извину Србима и Републици Српској.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Не би се требало чудити ако јавност буде захтијевала да се прекину сви званични контакти док се службено Сарајево и политичке странке дистанцирају и извину Србима и Републици Српској

    pa što ne prekineš,ti si na vlasti? dok je ovakvih manipulatora kao vasić i dodik, mi ne da nećemo nikad izaći iz bih, već ćemo još više da upadamo u njeno blato.

  2. Rajko vasić. izvržni sekretar ZA SVOJ NAROD fašističkoGenocidne bande.

    režim u RS je uništio pokrao, opljačkao, rasprodao, prisvojio. , a sada namjerno biološki uništava svoj narod.Režim koji to radi, genocidnofašistički je.

  3. Тешко ми падају ове глупости намјењене гладном народу у федерацији у режији ових политичких монголоида(изетбеговић, комшић и остали)са једне стране, исто као и одбрана мене, моје дјеце, мога рода од овог нашег политичког монголоида.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *