Рајко Васић открива: БиХ је хришћанска земља

БиХ је хришћанска земља из које ни Срби ни Хрвати неће отићи и они који су изгубили рат за "исламску Босну" сада треба да се помире са реалношћу и Дејтонским споразумом, поручио је извршни секретар СНСД-а Рајко Васић. Коментаришући поруке Главног одбора СДА да они којима се не свиђа БиХ могу да је напусте, Васић […]

субота, 17 децембра, 2011 / 08:23

БиХ је хришћанска земља из које ни Срби ни Хрвати неће отићи и они који су изгубили рат за "исламску Босну" сада треба да се помире са реалношћу и Дејтонским споразумом, поручио је извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.

Коментаришући поруке Главног одбора СДА да они којима се не свиђа БиХ могу да је напусте, Васић је Срни рекао да сматра да је то вријеђање српског народа, подсјетивши да су Муслимани, а касније Бошњаци, 1992. године покушали са политиком да из БиХ треба да иду сви који је не воле.

"Ако већ помињу блато на ципелама, можемо се вратити далеко уназад на нечије претке, па рећи да нису донијели ни блато на ципелама, јер су дошли са сабљама на коњима", истакао је Васић.

Васић је оцијенио да та сањарска фантазија и политика да ће се Срби дохватити завежљаја и да се на тракторима, као што је већ виђено, упутити ка Србији празна историјска бајка и да се то неће догодити.

Према његовим ријечима, они треба да прихвате чињеницу да у БиХ живе Срби и Хрвати који творе БиХ, јер се она неће одржати на политици "коме се не свиђа нека иде и понесе блатњаве ципеле".

Главни одбор СДА саопштио је данас да они којима се не свиђа БиХ могу да је напусте, те да "БиХ не може бити дио `Велике Србије`", већ "може бити само великог белаја".

"Сви који је покушају дијелити, могу изнијети само онолико земље, колико имају блата на ципелама. Онима којима се БиХ на свиђа или је не воле, могу је слободно напустити", наводи се у саопштењу поводом изјаве предсједника РС Милорада Додика којом се, како оцјењују из СДА, "најављује распад БиХ и вријеђа бошњачки народ".

Предсједник РС Милорад Додик изјавио је за данашњи "Еуроблиц" да ће се БиХ подијелити и природно распасти. Додик је оцијенио да је БиХ у фази распадања и да јој нико не може помоћи, па чак ни Американци.0 КОМЕНТАРА

  1. Пошто не вјерујем оном што пали нити оном што жари,и ако је хришћанска земља,вратите што је отето,што сте мучки присвојили,и дали себи за право да манипулишете туђом неприкосновеном приватном имовином.Дакле,предложио би политичарима који себе сматрају лидерима,да врате такозвану стару девизну штедњу својим највриједнијим и најпоштенијим грађанима-патриотама,за разлику од њих.Јуче је била прес конференција у Бања Луци гдје би требало бити јавно изнешено како су представници актуелне власти у БиХ и РС на челу са Моником Мијић обманули лажима Међународни суд за људска права у Стразбуру по питању пилот пресуде Сулјагић против БиХ.На основу те коначне срамне пресуде суда у Стразбуру,многи су грађани“старе девизне штедише“стјерани у ТОР АПИФ-а или АФИП-а да се верификују,гдје су требали добити још у ЈУНУ 2011.године по 2000 КМ (што се тиче РС),али до данашњих дана нема НИШТА.О томе требају да дубоко размишљају странке на власти,јер неће бити добро кад грађани изгубе крајње стрпљење и разумјевање према домовини која је само њихова,из које је произашао слоган „У НАШОЈ КУЋИ“Веома жалосно тко води ову опљачкану и девластирану БиХ са њеним Ентитетима и дистриктом Брчко.

  2. E, Rajkane ovaj put će biti, gdje milo sa svojim sinom, gdje ti sa svojim i ja sa svojim. Nikkad više ja u rov po slobodu, a vi da me opljačkate i napravite robom kao ovaj put. Turcima nikad nisam vjerovao, niti ko moj, i nikada im ni neću vjerovati. Ali, šta uradište vi? Ko nas orobi, ko nas zaduži, ko nas rasproda , ko nas ostavi bez posla, bez osiguranja, bez penzija, bez hljeba? Onaj koji srbuje ,a milijarde naše mu u džepu. Lako ću ja sa Suljom, samo da prvo riješimo sa svojim kriminalcima.
    Rajko, ipak si ti za mene izvršni sekretar ZA SVOJ NAROD zločinačkogenocidnofašističke bande.