Рајко Васић: Најезда уставокршитеља

Самопрокламована политичка групација Првомартоваца, која се већ сврстала у категорију анархорадикалних уставокршитеља, оптужила је Средоја Новића, министра у Савјету министара БиХ, за етничко чишћење Бањалуке и тиме наставила праксу сарајевске сатанизације српског народа и сваког његовог појединца. И Коалиција Први март и званична полиитчка артикулација, али и страни фактори, нарочито неке амбасаде, треба да знају […]

петак, март 15, 2013 / 13:52

Самопрокламована политичка групација Првомартоваца, која се већ сврстала у категорију анархорадикалних уставокршитеља, оптужила је Средоја Новића, министра у Савјету министара БиХ, за етничко чишћење Бањалуке и тиме наставила праксу сарајевске сатанизације српског народа и сваког његовог појединца.

И Коалиција Први март и званична полиитчка артикулација, али и страни фактори, нарочито неке амбасаде, треба да знају да ће чињенице и сва историја, кад-тад, све фактуре зла у БиХ испоставити Алији Изетбеговићу, фундалементалистичком муслиманском предратном и ратном лидеру који је јавно прокламовао своју политику „жртве мира за БиХ“.

Након промоције тог политичког програма Алија Изетбеговић је постао кривац за сваког убијеног војника или цивила, за све измишљене геноциде па и за положај бошњачког народа послије Дејтона.

Уставокршитељи сада сребренизацијом и изборном анархијом желе да ревидирају Дејтонски споразум, пониште Устав БиХ и БиХ претворе у копију жеља Алије Изетбеговића и његових унитарних погромаша.0 КОМЕНТАРА

  1. Pa naravno ribaru da u Sarajevu, ili bilo gdje, gdje se brane interesi RS treba da se bude kao jedan, jer tako smo i branili i stvarali Srpsku. Kada je to u pitanju , granice stranačke ne smiju da postoje.Zato mi je smiješno i jadno potpisivanje i dopisivanje na tu temu.

    A, što se tiče gebelsrsjka, lako bismo mi sa ustašama izašli na kraj da nama nije naših ustaša, našega poglavnika i njegovog stožera. Oni nas dokusuriše.

  2. Нема ту подршке никоме, овдје се Приједору ради о генералном ставу без обзира ко ће РС представљати у Сарајеву.

    Чистка међу нама слиједи сигурно, али то је унутрашњи проблем РС, ми нисмо да нам други говоре шта да радимо у својој кући.

Оставите одговор