Радојичић: Вријеме СНСД, вријеме стабилизације Српске

Потпредсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Игор Радојичић изјавио је вечерас да је у протеклом периоду ова странка урадила много, посебно у протеклих седам година које представљају период значајне политичке стабилизације Републике Српске. На обиљежавању 15 година од оснивања странке у Теслићу Радојичић је истакао да је у времену прије доласка СНСД-а на власт Српска губила […]

понедељак, април 8, 2013 / 22:01

Потпредсједник Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Игор Радојичић изјавио је вечерас да је у протеклом периоду ова странка урадила много, посебно у протеклих седам година које представљају период значајне политичке стабилизације Републике Српске.

На обиљежавању 15 година од оснивања странке у Теслићу Радојичић је истакао да је у времену прије доласка СНСД-а на власт Српска губила надлежности и дио своје уставне супстанце, те да је била под великим знаком питања због притисака међународне заједнице и несналажења тадашње власти.

"Ових седам година је период пуне афирмације Републике Српске и на домаћем и на међународном плану, а све то захваљујући СНСД-у без којег данас није могућа ниједна одлука у Српској и у БиХ", рекао је Радојичић.

Он је оцијенио да ова странка има снагу да буде најјача политичка опција и у наредним годинама, те да то што у овом моменту није дио власти у Теслићу не значи да врло ускоро неће бити.

"Спремни смо да идуће 2014. године поново побиједимо на предсједничким и парламентарним изборима", поручио је потпредсједник СНСД-а и додао да је снага ове странке у томе што се у њој налазе и оснивачи и нови људи, те да има отворена врата за пријем и других нових чланова.

Предсједник теслићког СНСД-а Драган Богданић рекао је да је странка у овој општини кренула са суштинским промјенама и да тежи већем омасовљењу чланства.

Богданић је изразио увјерење да ће са новим људима који су изабрани у општински одбор успјети да консолидује стање у странци, те да ће на наредним изборима остварити значајан резултат.

"За то ће нам требати пуно рада и труда. Покушаћемо да искористимо овај тренутак када је наша суграђанка премијер Републике Српске да заједно реализујемо неке пројекте који ће донијети добро свим грађанима наше општине", закључио је Богданић.

Први предсједник општинског одбора СНСД-а Саво Касаповић сматра да се протеклих 15 година рада општинског одбора може подијелити у неколико фаза, те да је најуспјешнији период почео од 2004. године, када се десио значајан политички успон странке.

Касаповић тврди да у протеклом периоду ниједна власт у Теслићу није реализовала обим капиталних пројеката као што је то претходна власт на челу са СНСД-ом, због чега је поносан на све оно што је рађено тада.

Он је изразио очекивање да ће се теслићки СНСД на наредним изборима поново вратити на власт.0 КОМЕНТАРА

 1. Врјеме СНСД-а, вријеме највеће пљачке Српске. Вријеме продаје свих природних богатстава, вријеме задуживања која неће имати ко да врати, вријеме богаћења најужег руководства власти, вријеме бахатих људи. вријеме безакоња и вријеме корупције. вријеме када су срушене моралне норме и вријеме када је уништено здравство, а школство срозано на куповину диплома. Тако ће бити упамћено вријеме СНСД-а, Радојичићу. А ти си важан шараф у тој машинерији.

 2. За оволико лицемјерство ни психопатолози немају одговор!
  Скотина попут тог радојчића не заслужује ни коментар, осим пуууу…

 3. I da ga ne pljuneš, mamicu mu pokvarenu.I, da mu ne spomeneš svu kućnu listu? Vidi gad da su nas njegovi fašisti doveli u bezizlaz, i opet nam na ljutu ranu staje. O, gadi mi se tvoja lista, tebi je prepuštam da je središ uzduž i poprijeko, onako drsko i drčno, kao što si nas krao sa mafijašima svojim.
  Bilo ti onako kako si zaslužio. Koliko miliona, toliko neprebola.

 4. Nije Igor glup, sve ove godine se drzao podalje od pljacke u reziji velikog sefa. Dobro nije da ni on od toga svega vidio neke koristi, jeste sigurno, al nije poput velikog Sefa, Skrbica i slicnih nezasitih ala, tu je bio pametan mora mu se priznati. I sad vjerovatno racuna da ce on sve da naslijedi kad pocne bjezanija, poput one u DS-u ovih dana.
  Samo sto ces Igore nasljediti stranku u opoziciji to sam siguran.Nije valjda da mislis da ce snsd da se povrati poslije debakla na lokalu??Opadanje ove lopovske stranke je prirodan proces jer su sva velika obecanja vrlikog Mileta bila obicna laz.Zivimo gore nego 2005, 2004 ili 2003, to je bar sigurno.

  2006 vrhunac snsd-a, 2010 opadanje, 2012 potop, 2014 povratak? Nece ici Igore…

 5. Па он је још већа гњида, ако је гледао како они черече и разносе народне паре РС-а, а умјесто да о томе пусти ријеч, он све то аминује и аболира преко ове плачљиве изјаве „стабилизација“!
  Стабилизуј ти лоповлук, а лако је стабилизовати ово осиромашених и на све начине преварених људи, које ни пас нема за шта да уједе, просто ми мука више гледати то сиромаштво на једној страни и енормно богатство тих лопова у сред тог мора сиромаштва.
  Неки надреалан свијет и што је најчудније, све у неком трансуалном миру, нико ни да се побуни, кад га покраду, ни кад му затворе фабрику и пошаљу га на улицу, док тамо гледамо на снимку како чувар банке скаче на пушку отмичару да сачува банкарско-каматарске паре!?

  Сасвим неки надреалан свијет!

 6. rammstein, 09.04.2013. 02:30:44

  “Па он је још већа гњида, ако је гледао како они черече и разносе народне паре РС-а, а умјесто да…“ и он омасти брк, он прича причу.

  Рамизе, реци шта си мислио. Бар си ти искрен на Фронталу.

 7. Ovaj čovjek priča nebuloze.On dobro zna da je vrijeme vladavine njegove stranke jedno od najmračnijih vremena u dosadašnjoj istoriji RS.Narod nikad u težoj situaciji.Oni nikad bogatiji nego danas.To su nepobitne činjenice.I pored svega toga ovaj lik nam priča o stabilnosti RS i pobjedi na izborima 2014.godine.I on dobro zna da neće biti tako.Ova oligarhija na vlasti ima sreće što je opozicija u RS nikad jadnija i slabija,inače bi vlast ranije izgubili.Jedan od najcrnjih poteza ovog čovjeka i to u ulozi predsjednika NSRS jeste njegova američka posjeta i sastanak sa ženom koja je više zla nanije srpskom narodu nego svi nacisti zajedno.Pogađate riječ je o Olbrajtovoj.Njegovi sunarodnici se kroz istoriju diče čojstvom i junaštvom.A on…

 8. Народ овдје никад није био богат, односно увијек је живио у ускудици осим у кратком периоду од можда пет до десет година (између 1960 – 70) када је Броз на конто изигравања „клина“ између блокова хладног рата добио силне кредите.
  Кад је умро 1980. повјериоци су затражили враћање и уједно одлучили да им СФРЈ више не треба и – нестало је и бензина и кафе и зејтина…
  Према томе, наставите лупетати глупости и иживљавати свој лумпенпролетерски примитивни комунизам ако вам је тако лакше, али то неће поправити вашу личну ситуацију нити материјално стање. Мјесто тога, ангажујте се политички: умјесто анонимног ника по форумима иступите именом и презименом, понудите политички програм и заложите лични интегритет. Онда ће доћи и паре… Или обрађујте своје имање. Ова власт није отимала земљу својим грађанима, него уређује земљишне књиге које је унередио управо Броз и компанија што су земљу отимали у „национализацији“ и нудили дјечији доплатак ако се одрекнеш земље коју си наслиједио од предака. А фронталов лумпенпролетаријат даноноћно кмечи за Брозом и његовим „златним добом“ у земљи дембелији.
  Једни те исти сваког дана „критикују“ власт као да су на норми. ПА ако посао тако добро иде, чему онда кукњава?
  Питам се да је у вријеме тите било интернет форума, да ли бисте и тада кукали на власт или бисте је ковали у звијезде пошто тада народна милиција није звала на информативне разговоре уз присуство адвоката и преводиоца на „БХС“, него су два пандура батинаша у подруму „ућеривали памет“ пендрецима.
  А овај човјек ће да нагодину узме изборе, нема везе што прича небулозе које „исмијавају“ десет талибана на Фронталу. Ко је икад питао талибана за нешто, кад ће ионако да се опаше експлозивом и „груне“!?:D

 9. Sve je rekao Slavuj.
  „kad samo pomislim da mi je ovaj čovjek nekada bio simpatičan“

  Igor je čovjek propuštenih šansi,nije samo Slavuju bio simpatičan. Znam desetine ljudi kojima on predstavlja najveće razočarenje, zato što je bio sve ono što je Dodiku bila mana. Bio je kulturan, obrazovan, english speaking, umjeren, razuman,pristojan u komunikaciji, daleko od pljačke, korupcije i nepotizma u svojoj stranci.

  Danas, teško da je ovo neka od njegovih karakteristika.
  Iskreno, žao mi je što je tako.
  Ove prazne priče o stabilizaciji i velikim uspjesima SNSD-a ćemo slušati i u narednim danima iz Igorovih usta, jer mu je šef obećao ( naravno, samo ako bude dobar ) da će biti kandidat za člana Predsjedništva BiH.

 10. Тешан Подруговић, 09.04.2013. 11:32:04

  “Ова власт није отимала земљу својим грађанима, него уређује земљишне књиге које је унередио управо Броз и компанија што су земљу отимали у „национализацији“ и нудили дјечији доплатак ако се одрекнеш земље коју си наслиједио од предака. А фронталов лумпенпролетаријат даноноћно кмечи за Брозом и његовим „златним добом“ у земљи дембелији.“

  Свака ти дала!

 11. Тешан Подруговић, 09.04.2013. 11:32:04

  Видим ти се бориш за власт, власт је теби приоритет, а не функционисање правне државе!?
  Па какве су то девијације у вашим главама, ви се храбрите што ће овај да узме власт, мени његово име и презиме не говори ништа, али знам да је гњида, а ако је народ гњида онда и заслужује такву власт!

  О брозовом времену, можете ви неокомунисти причати, само кад га у нечему добром превазиђете, за сада док се ја возим преко Романије и осталим дијеловима Источне Српске брозовим друмовима, људска част ми не да за право да критикујем њега за то и за оне силне фабрике које су у његово вријеме подигнуте, а у радојчићево вријеме покрадене, затворене, опљачкане и изрезане у старо гвожђе, да се подмире каишари попут њега, а народу који је то стварао не оставите ништа, осим дрво у кругу фабрике на које треба да се објесе!?

  Можете ви узети наредних десет избора, ваш образ нарочито крајишки поданички менталитет то омогућава, али овај брод ће да тоне из дана у дан док не потоне на дно, а онда ће ови што им ти сад тапшеш отићи на неки нови бољи брод, а ми ћемо са својима да се давимо у муљу на дну у нашем некад лијепом броду, који нисмо знали чувати од вас таквих и твојих предвоника који ће да „побјеђују“ на изборима!

  Демократија је серократија и ни једну нову вриједност није створила осим гомиле имбецилних паразита наслоњених на полуге „демократског система власти“!

 12. Igor Radojčić je jedan on najazajebanijih igrača SNSD i uopšte ne kontam ove koji ga hvale da je bio ovo da je bio ono. NIšta nije postigao za RS, a ko dobro prati njegov rad zna i ko njega lično okružuje ako izuzmemo Dodika, Škrbića i velike stranačke glavešine. Kad bi morao da biram između njega i Dodika uvijek bi izabrao Dodika jer ovom lipicaneru nikad ne znaš šta misli, on je uvjeren da ima viziju i misli da sve potiče od njega, živi u oblacima i nosom para nebo, daleko je od običnog naroda i previše je ponosan ne da sebi prići. Takvi najpre upropaste države i najpogubniji su za narod. 😉

 13. sanja69, 09.04.2013. 13:30:14

  „Kad bi morao da biram….“

  Jeс’ ти мушки или женски? Ил’ си из једних пошао, а у друге ниси стиг’о? 😉 Шта је то, неки унутарстраначки обрачун?

 14. Kao kad bi pitali onoga kojega su osudili na smrt , da li električna stolica, ili malj u glavu. Zer mi , Sanja, nemamo izbora za život? Zar smo se predali kurjacima i alama da nas čereče do smrti?
  Pa, zaustavimo prvi bus koji naidje i uzmimo iz njega bilo koga od putnika, biće nam bolje, nego sa ubicama.
  Ako nam ne daju posao, nemamo platu, ako nemamo platu, ne
  možemo da živimo, ako ne možemo da živimo, moramo da umremo, a ko nas na to tjera, nije li ubica?

 15. Шта рећи за човјека који тврди да је по националности Црногорац.
  То није нација то је дијагноза,коју имају лица заражена вирусом хроничног титоитиса.За ову болест нажалост још нема лијека.

 16. Kako lako čovjek izgubi kredibilitet, i ponos,crnogorsku, kako lako olliza kašiku kojom je tzv predsednik uzimao med, valjda ostalo. Jedan od lošijih političara, vrlo ljigav, pokvarenih zuba, petljanac i lažov, ima mu otkoga i doći.

 17. E, kad Savo Kasapović nešto ustvrdi, onda je to tako ako nije potpuno drugačije. kasapović, naime, hoće slagati i da ne trepne. Jedan je od tipova kome su mislene vijuge zakržljale još u vrijeme kad je kao kadar SKJ meo trpeze kao mećava i klimao Muši, Veljki i SAnitarcu zanoseći im na krivini!
  Da, da! Ovo govori čovjek kog je načelnik teslićke opštine zakunuo za 3.500 KM i pravi se nevješt kao da se ništa nije desilo!
  A SNSD-a što se tiče, s Kasapovićevom podrškom će daleko dogurati! Do k…a!!!

 18. Вријеме СНСД-а, вријеме непотизма и буразерења:

  “ Uvidom u Centralni registar hartija od vrijednosti utvrdio sam da su vlasnici Dragan Jerinić i Danilo Petrović. (Oduševljenju nije bilo kraja, jer je ovo dokaz da se od novinarske plate u RS može izgraditi hidrocentrala, istina mini, ali mini po mini, doći će i maksi.) Da ne bude zabune, riječ je o Draganu Jeriniću, predsjedniku Udruženja novinara RS i kolumnisti “Nezavisnih novina”, koji je suvlasnik “Mega elektrika” i posjeduje 70 posto firme i svega što toj firmi pripada.

  Ni Danilo Petrović nije repa bez korijena. Narečeni je muž Borjane Radmanović Petrović, glavne i odgovorne urednice “Nezavisnih novina”, odnosno zet Nebojše Radmanovića, srpskog člana Predsjedništva BiH. Petrović je, u vrijeme dok se bavio planiranjem proizvodnje struje, bio Radmanovićev savjetnik za spoljnu politiku i član njegovog kabineta.

  Slučajnostima ovdje nije kraj, jer Danilo Petrović je sin Seke Kuzmanović, direktorice “Elektrokrajine”, što će reći da je ona prija Nebojše Radmanovića. Ako nekome do sada nije bilo jasno zašto Radmanović u svom političkom djelovanju posljednjih godina ima samo jedan cilj – sačuvati Željka Kovačevića na mjestu ministra energetike u Vladi RS – valjda mu je nakon ovih informacija “svanulo”. „

  http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2013/04/kako-se-kalio-dragan-jerinic-nezavisno.html

 19. Кад нагодину побједите „на изборе“, па Васковића узмете за министра просвјете и информисања, а доктор вас постави умјесто овог новог медЕцинског министра! Ал ће да цвјета по РС! Од силног поштења, личног интегритета и компетентности има да нам дође да „зајаучемо од неке милине“…

 20. Јок боље је да новинар буде министар просвјете а да се по могућности зове Анте,а премијер да буде бивши преводиоц.Јебем вас компетентне.

 21. Господине Подруговићу, мене господин Васковић не интересује као политичар, чак критички приступам и према оном што износи у текстовима(јер мислим да је он г-дину Чавићу, он што је г-дин Копања Предсједнику Додику). А овај линк сам објавио, јер се ради о доказима „црно на бијело“, јасно документованим и у том смислу г-дин Васковић заслужује похвале.

  Не знам да ли се мени обраћате и не знам како можете коментарисати моје поштење кад ме и не познајете. Не сматрам се компетентним да будем министар, мислим да има људи који имају и знања и искуства да ту дужност обнашају боље од моје маленкости. С друге стране, мислим да је нпр. поменути министар Ковачевић још мање компетентан, а о поштењу нека га пита специјално тужилаштво.

  Једно је сигурно, када бисмо коња поставили у Владу било би нам боље, јер коњ не би крао и задуживао народ. А ви уживајте у силној милини и поштењу.

 22. Bravo, Dražene.

  Evo i ja sam sad ovo pročitao kod Vaskovića i odlična ideja je zalijepiti ovaj tekst ispod ove Igorove komedije od izjave.

  Nepotizam, korupcija, privatizovanje institucija i budžeta RS, kriminal, otimanje, pohlepa……

  Igore, progovori, molimo te, u ime još malo poštenih, ako ih je ostalo u vrhu tvoje stranke!

  Reci nam šta ti misliš, je li ovo stvarno u redu?!

  Da Nebojšin zet ima u suvlasništvu hidroelektranu,da je drugi suvlasnik zamjenik direktora nezavisnih, gdje mu je ćerka glodur, da je zetova mama ( Nebojšina prija ) direktor elektrokrajine i da od sina kupuje struju, te da sve to nadgleda član predsjedništva, tvoj prijatelj i šef Nebojša Radmanović???

  IGORE!!!!

 23. „Спремни смо да идуће 2014. године поново побиједимо на предсједничким и парламентарним изборима“, поручио је потпредсједник СНСД-а и додао да је снага ове странке у томе што се у њој налазе и оснивачи и нови људи, те да има отворена врата за пријем и других нових чланова

  1)S kim da pobjediš,2) s čim da pobjediš i 3) koga da pobjediš.

  1) Sa onim jadovanima što su vam došli i što su napustili pdp,sds,srs ili ine i ine partije. Sa košarcem,sa vujičićem, čolovićem, tomićem, dodikom,bulajićem, slavujem, kraljevićem, debelim iz Zvornika, i drugim znanim i neznanim drpežima i herojima otadžbinskog političkog boja.
  2) Sa uništenom privredom, sa 154 hiljade ne/radnika na zavodu za zapošljavanje, sa 233 hiljade penzionera sa prosečnom penzijom od 311 km, sa smanjenom invalidninom, sa iznesenim parama iz RS, stanović 460,000 eura, kovačević 2 miliona i ko zna koliko puta po nekoliko miliona, sa uništeim sistemom, ogromnim kriminalom,korupcijom,nepotizmom………
  3) Možda možeš pobijediti druge partije ali NIKAD VIŠE NEĆEŠ NAROD SRPSKI, moj crnogorac

 24. Године ће проћи пуне мука…гинуло се за новцима нијемо, али с јауком умјесто пјесме ћемо дочекати нове изборе, јер ће стање остати исто.Нема ко да исплива…Политбирои раде посао!Свака партија је централни комитет.Неће ово без куке и мотике народне, ако нису труле од силног нерада!

 25. drazen78bl, 10.04.2013. 18:39:52

  Не разумијем се у чаршијске аброве, мада не сумњам у ово клупко које је Васковић „размотао“. То опет не пере Васковића од сарадње (и то страсне) са Бакиром.
  Само кажем да би за разлику од коња на власти (који су по природи стрпљиве, скромне и безазлене животиње) и политичка опција коју ви преферирате исто радила као и ови. Па већ су били на том мјесту, и нема никог на политичкој сцени ко се није „прославио“ на власти, и нема квалитетног помјерања док је овај партијски систем овакав, док смо доминион ЕУ бирократије и клептократије и док не постанемо чланица Руске федерације. То је моје мишљење.
  П.С. Откуд знате да вас не познајем?

 26. Тешан Подруговић, 11.04.2013. 10:52:02

  Ја не преферирам ниједну од понуђених политичких опција. Највећа грешка људи је кад друге цијене по себи. А ја свакако јесам за измјену система, не за просту рокаду Курта-Мурта. Ако ме познајете, онда не можете да напишете то што сте написали. Или можете, али крајње злонамјерно.

 27. drazen78bl, 11.04.2013. 11:18:03

  Кхмм…да, можда те и познаје, али из неког свог угла познавања, тј. удбашког, ти си за друга члана НЕПОДОБАН!

 28. O kako je moj bigertešanvić?Obukao biger novo ruho. Nešto mijenja nikove kao cigo konje, hectref, levat, … podrugović…
  Moj bigeru , traži novi anussmještaj, poglavniku se pravi apartman u Tunjicama.
  I, da, pozdravi gospodju mamu, moju družbenicu iz derventskih picinihparkova.

 29. prijedor, 11.04.2013. 17:22:42

  Дина ми мурселиме, мислио сам да је ово ваше огавно псовање и брукање по фронталу због нагутаног стра’а оно кад смо вас разгонили по Козаруши, Јакуповцима и Камничанима… Па док сте у Кератерму Ћекали да вас ћетници покољу к’о бројлере, кад оно: пи… Карађић шаље аутобусе и возаче да вас возе у Шведску!?
  Међутим, обзиром да вам је естетика и поетски израз као уФатиме Орловић из Коњевић Поља или оне крезаве бабетине што је прекјуче задизала мају у УН и показивала бујне груди , склон сам вјеровати да сте и ви као и оне, плод блиских рођачких веза, те сте закинути и у развоју и у васпитању…
  Не може човјек матор, нормалног менталног развоја толико псовати, бештимати и блејати к’о животиња, а не имати свијест да тако само брука себе, бабу, бабину сестру Зехру а своју мајку, пустахију, џамију и џамијски ћилим… све до ћабе ба!
  Одсад ћу да вас замишљам као несретног диду што сједи у ћошку, клебеса се и слини, игра се будалицом, а снаја мора да га пере и храни. Тужно…
  Ја не могу да се иживљавам над таквим менталцем и ћорлук-балијицом. Нисте ви криви; старо па се нереди подасе, одсад ћу да игноришем ваш смрад.

 30. drazen78bl, 11.04.2013. 11:18:03

  Па сви ми о себи мислимо све најбоље. То је аксиом.
  Али као што рече онај мудрац: „Нисмо ми оно како себе видимо него како нас други виде.“
  Ако су вас пак, блиски другари убиједили да сте то што о себи мислите, онда ви и немате правих пријатеља.
  Боље да се дружите са полицијом. Неку сарадњу сте већ успоставили ако се не варам…:D

 31. Тешан Подруговић, 11.04.2013. 19:18:52
  Карађић шаље аутобусе и возаче да вас возе у Шведску!?

  😮

  Ти додиков дупелизац, смјеста да се јавиш за свједочење пред хашким криминалом, јер као што и сам кажеш Радован није водио злочиначку политику за разлику од тебе и додика, ви би њих-аа све поклали, али цијеном по паклу цигарета? Зар не? Или сте имали неке суптилније методе, за ратне војне зарбољенике? Као ко скупи миљу марака, чека га додиков мерцедес испред капије??

 32. Тешан Подруговић, 11.04.2013. 19:27:00

  Ja мислим да се ти бавиш неким бајкама. Надам се да ти удијеле неку цркавицу за ово што радиш. Дружим се ја с полицијом и с онима над полицијом.

 33. Ништа написано не промиче „опасном“ гестаповском тројцу на фронталовој мртвој стражи!
  Одговор је тренутан и ефикасан све у стилу Herr Otto Flick von Rammsteina-a, његовом ћопавом побоЋнику Herr Engelbert von Smallhausen-Prijedor-u и официру за везу партије и Гештапоа: поручника Hubert Gruber von Milosavljevitsch – a који никад није крио своју њежнију, женску страну…
  А лијепо сам апеловао да им се одузме звечка да се не повређују.

 34. Хехехе..сваком његова брига најтежа, подДруг-овић брине за свог биг шефа, ако му се омакне оде са њим и подругова гузица на пазар!
  Кад подруговић сконта испалу, онда ће опет овдје писати против злочиначког режима мд и говорити да је у ствари он нас просвјетлио ко је и шта је мд!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *