Радојичић: Најјачи смо у граду, али чланство помало цури према ДНС

Док владајућа коалиција договара заједнички наступ на локалним изборима, на терену једни другима отимају чланове. Лидер бањалучког одбора СНСД-а Игор Радојичић каже да је та странка у граду најјача и најорганизованија али признаје да тренутно имају проблеме са одливом својих чланова у ДНС. “Уколико је неко активиста на терену – без обзира што су партије […]

недеља, 27 децембра, 2015 / 22:10

Док владајућа коалиција договара заједнички наступ на локалним изборима, на терену једни другима отимају чланове. Лидер бањалучког одбора СНСД-а Игор Радојичић каже да је та странка у граду најјача и најорганизованија али признаје да тренутно имају проблеме са одливом својих чланова у ДНС.

“Уколико је неко активиста на терену – без обзира што су партије коалиционе – имали смо слућајева да нам је ДНС отимао неке људе на терену. Постоји одлука предсједништва странке, не градског одбора него предсједништва, да се на локалне изборе иде у блоку”, изјавио је Игор Радојичић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Да су у задње вријеме трансфери код њих прилично популарни, хвале се у ДНС-у, али како кажу – са СНСД-ом желе да очувају коалицију.

“Оно што је мени познато је да је цијели мјесни одбор СНСД-а у Бронзаном Мајдану прешао у ДНС. Што се тиче других ствари, није било неких већих прелазака”, рекао је Боран Босанчић, шеф клуба одборника ДНС-а у Скупштини града Бањалука.

ДНС и СНСД још нису усагласили евентуално заједничко дјеловање у бањалучкој изборној јединици. Иако се на градском одбору СНСД-а није говорило о евентуалном кандидату за градоначелника Бањалуке, њихови коалициони партнери не искључују могућност да би позиција првог човјека у највећем граду Српске могла да припадне њима.

“ДНС је спреман и за договоре али је свакако спреман и да има свог кандидата за градоначелника, има персонална имена, па се размишља и да СНСД подржи нашег кандидата”, додао је Босанчић.

Предсједник градског одбора СНСД-а Игор Радојичић каже да ће се о кандидату разговарати у наредна два мјесеца а себе још не види као могућег градоначелника.0 КОМЕНТАРА

  1. Naravno da ste najjači u porobljavanju, po haraču, po diktaturi, po terorizmu…

    A, što se tiče M Pola, njemu se vratilo. Džaba mu cijeli Prijedor, a njegov je, sretniji su oni koje je on opljačkao, koji nemaju feninga u džepu, ali nemaju one koje on ima.

    Nevezano za temu- ono kad čovjek radije odabere smrt nego da mu kćerka bude nečija snaha…