Радмановић: Додик ће потписати изјаву након расправе у НСРС

Предсједник СНСД-а Милорад Додик потписаће иницијативу о европском путу БиХ након што о томе буде обављена расправа у Народној скупштини Републике Српске, изјавио је синоћ предсједник Извршног одбора СНСД-а Небојша Радмановић. Он је додао да Извршни одбор СНСД-а подржава захтјев Додика, који је предсједник Републике Српске, да се о овој иницијативи расправља у парламенту Српске, […]

среда, фебруар 11, 2015 / 08:03

Предсједник СНСД-а Милорад Додик потписаће иницијативу о европском путу БиХ након што о томе буде обављена расправа у Народној скупштини Републике Српске, изјавио је синоћ предсједник Извршног одбора СНСД-а Небојша Радмановић.

Он је додао да Извршни одбор СНСД-а подржава захтјев Додика, који је предсједник Републике Српске, да се о овој иницијативи расправља у парламенту Српске, пише РТРС.

"Извршни одбор тражи од својих функционера да све важно о чему се расправља на нивоу БиХ, а односи се и на Републику Српску, буде предмет расправе у Народној скупштини Српске", рекао је Радмановић новинарима у Бањалуци након сједнице Извршног одбора Главног одбора СНСД-а.

Он је навео да је на сједници закључено да је ситуација у БиХ веома тешка и да је настала због непринципијелне коалиције на нивоу БиХ која још није формирала власт.

Радмановић је рекао да је свијетла тачка Република Српска која има формирану власт која ради веома успјешно.

"Један од важних узрока овакве ситуације у БиХ је занемаривање већинске воље српског народа у Федерацији БиХ у потпуности, али и оне воље која је изражена у Српској гдје су побиједили СНСД и коалициони партнери", сматра Радмановић.0 КОМЕНТАРА

  1. „Свијетла тачка“ му РС, кад купиш два папка и направиш некакву власт, натрпано свега и свачега, питу од гована направиш и онда подијелиш по том безлогичном концепту на власт Цвијановић коју нико није ту бирао, а она онда позове неке министре за које нико нема појма, ни шта знају ни да ли уопште нешто знају радити ни које то радно искуство имају.
    Све то нико не бира, а онда министри подијеле директорске фотеље јавних предузећа и управних одбора и по баби и по стричевима, ујнама, снајама, стринама, теткама, тетцима, и тако даље и тако горе, све док се систем не пренапрегне и пукне као мјехур сапунице! Нико ту никог није бирао ни гласао, они су сами себе поставили као „свјетла тачка“ са папцима или без папака!

Оставите одговор