Путници намјенске индустрије: Вампир и Деспот на сајму наоружања у Београду

Компанија Технички ремонт Братунац /ТРБ/ представиће своје производе, међу којима и пиштољ "вампир" на јубиларном, 10. Међународном сајму наоружања и војне опреме "Партнер 2021", који у понедјељак, 11. октобра, почиње у Београду.

петак, 8 октобра, 2021 / 14:56

На сајму, на којем ће учествовати бројни реномирани произвођачи наоружања и војне опреме из региона и свијета, ТРБ ће представити мултифункционално оклопно возило "деспот", полуаутоматски пиштољ "РС девет вампир", упаљаче за војну намјену, као и низ услуга које пружа, саопштено је из ове компаније.

"Атрактивним презентацијама, врхунски дизајнираним изложбеним простором, али прије свега квалитетним, усавршеним производима потврдићемо константно присуство на свим значајним изложбама наоружања и војне опреме, стварајући могућност за нове пословне контакте и сарадњу", напоменули су из ТРБ-а.

Из ове компаније су подсјетили да је иза њих Сајам "Идекс" у Абу Дабију, крајем новембра их очекује "Едекс" у Каиру, те указали да је Сајам у Београду идеална прилика да њихове производе, осим пословних партнера и државних војних делегација, погледају и грађани из Републике Српске, БиХ, Србије и региона.

"Позивамо све заинтересоване да у Хали четири посјете штанд ТРБ-а 4013, посљедњег сајамског дана, у четвртак, 14. октобра, који ће бити отворен за грађанство и разгледају деспота, вампира, фотографишу се и из прве руке сазнају све о карактеристикама наших производа и услуга које пружамо", поручили су из ТРБ-а.

Десети сајам наоружања и војне опреме "Партнер" биће одржан у халама један и четири и на отвореном простору Београдског сајма, на површини од око 26.000 метара квадратних изложбеног простора.

Сајам ће бити одржан од понедјељка до четвртка, 11. до 14. октобра.