Путин звездаш

Руски премијер Владимир Путин био је одушевљен поклонима које је добио од челника Црвене звезде, а посебно му се допао нови дрес „црвено-бијелих”, који је реплика дреса из 1991. године када је српски клуб постао шампион Европе, пренио је новинарима портпарол клуба Марко Николовски.   „Путину се много допао дрес са бројем 1 који је […]

четвртак, март 24, 2011 / 09:34

Руски премијер Владимир Путин био је одушевљен поклонима које је добио од челника Црвене звезде, а посебно му се допао нови дрес „црвено-бијелих”, који је реплика дреса из 1991. године када је српски клуб постао шампион Европе, пренио је новинарима портпарол клуба Марко Николовски.

 

„Путину се много допао дрес са бројем 1 који је добио на поклон и рекао је како би волео да Звезда или Зенит ускоро постану шампиони Европе”, истакао је Николовски.

Путин је од предскедника Црвене звезде Владана Лукића и предскедника Спортског друштва Петара Шкундрића осим дреса добио на поклон и реплику пехара Купа европских шампиона (који је Звезда освојила пре 20 година на стадиону „Свети Никола” у Барију) и копију фреске Бијелог анђела из средњовјековног манастира Милешева.

Руски премијер, иначе бивши џудиста, добио је од Џудо клуба Црвена звезда кимоно са грбом црвено бијелих.

Поводом доласка Владимира Путина у Београд омладинци Црвене звезде и Зенита одиграли су пријатељску утакмицу на Маракани која је завршена резултатом 1-1

Порука за премијера Русије је имала и сјеверна трибина Мараканње, а Делије су на руском написале : Старији брате, пољуби мајку нашу и кажи јој, кажи, да смо је достојни, и да се боримо и да ћемо се борити, и да је волимо!

 

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *