Пустите им Сарс: Посланици за укидање бијелог хљеба

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ усвојио је данас Приједлог закона о измјенама Закона о платама и накнадама у институцијама БиХ, којим се укида такозвани "бијели хљеб". Предлагач измјена Закона о платама и накнадама у институцијама БиХ, којим се брише одредба према којој изабрани и именовани функционери на нивоу БиХ имају право на плату годину дана […]

четвртак, фебруар 26, 2015 / 14:25

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ усвојио је данас Приједлог закона о измјенама Закона о платама и накнадама у институцијама БиХ, којим се укида такозвани "бијели хљеб".

Предлагач измјена Закона о платама и накнадама у институцијама БиХ, којим се брише одредба према којој изабрани и именовани функционери на нивоу БиХ имају право на плату годину дана по истеку мандата, био је Клуб посланика СББ-а.

Да би законска одредба о укидању "бијелог хљеба" била укинута, потребно је да овај законски приједлог добије подршку и Дома народа Парламентарне скупштине БиХ.0 КОМЕНТАРА

  1. СНСД-е је наравно против укидања тих привилегија! Код тог истог Џаферовића уредно доносе за наплату дневнице и трошкове путовања, тада им Џаферовић није „осумњичени“ за оно и ово, јер узимају паре са његовим потписом!

  2. Nažalost je tako kad sjedi još uvijek tu gdje sjedi umjesto da se đubre ratnozločinačko smijeni. Evo što su SNSD-ovim poslanicima mile pare i sve te pomenute troškove upravo naplaćuju sa Džaferovićevim potpisom čudi me kako su Mladenima tako mile pare i kako mogu da na priznanici od prevoza, odvojenog života, goriva i svega ostalog gledaju Džaferovićev potpis. Njih dvojica su dole u ulozi mesije, jelte. Oni su otišli dole da spasu Republiku Srpsku koja je u blatu, pare i fotelje ih nikada nisu zanimale, ali eto ne znam opet … možda griješim.

Оставите одговор