Прво оглашавање Душка Кошпића – независно од азбуке

Ово је прво обраћање независног кандидата за предсједника Српске, које је стигло у сандуче редакције Фронтал.СРБ. Прво што можемо примјетити, јесте да је у потпуности независно од азбуке. Наши политичари све више на друштвеним мрежама исказују све посљедице непостојања културне политике Српске од рата на овамо.

субота, јун 9, 2018 / 15:48

Но, и поред тога, још ни једна озбиљна, неефбиховска партија из Српске, није себи дозволила да саопштења шаље латиницом. Сама наша објава ове вијести, не сврстава нас у већину оних који раде искључиво због новца, али свакако у оне који једини отворено и свакодневно указују и покушавају да бране српско писмо.

Кошпић каже:

Улога медија у изборном процесу по значају може бити и пресудна. Стање у друштву послије избора у доброј мјери је “посљедица” дјеловања медија. Сходно томе, потребно је: тачно – поштено – уравнотежено – непристрасно извјештавање. На медијима је да одлуче да ли ће предност давати Програмима (без обзира да ли су од странака или појединаца) или бескорисним бомбастичним изјавама оних којима “држе воду” (симболично речено). Јер, у питању је демократија у друштву, генерално…!

Независни кандидат – Душко КошпићОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *