Прва жртва случаја Вајнстин, продуценткиња се убила

Холивудска продуценткиња Џил Месик, која је извршила самоубиство, била је „колатерална штета“ и тако већ ужасне приче о случају Харвија Вајнстина, саопштила је њена породица.

недеља, фебруар 11, 2018 / 19:43

У изјави за Холивуд Рипортер, породица бивше менаџерке глумице Роуз Мекгован наводи да је Месик чврсто вјеровала у покрет против сексуалног узнемиравања и злостваљања, која је била „виктимизована новом културом неограниченог дијељења информација и прихватањам изјава као чињеница“.

Породица сматра да је Мекгован, које је оптужила Месикову да јој није пружила подршку када ју је 1997. године наводно силовао Харви Вајнстин, изнијела „нетачне оптужбе и инсинуације против ње.“ Џил Месик, међутим, о томе није говорила „из страха да не подрије многе од оних који су изнијели праву истину на видјело“.

Месикова је била уз Мекгован и упозорила је њене шефове када јој је глумица испричала своје искуство са Вајнстином, али Роуз Мекгован „никада у то вријеме није користила ријеч силовање“, истичу они.

Џил Месик (50) је била удата и имала двоје дјеце. Дуго времена се борила са биполарним поремећајем. Самоубиство је извршила 8. фебруара.

Потпуно ју је разорило то што су њено име и фотографија почели да се појављује у вијестима о Харвију Вајнстину, након што је он, без њеног пристанка, објавио имејл који је од ње добио.

„То је сломило Џил, која је управо била почела да враћа свој живот у нормалу!“, преноси Холивуд Рипортер.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *