Протест у Бијељини: Три слике замјена за пар стотина/хиљада ријечи

Умјесто цитирања различитих извора који се разбацују у процјенама броја љути која се купила испред споменика краљу Петру у Бијељини, најбоље је погледати фотографије истог догађаја, из различитог угла.

уторак, октобар 11, 2016 / 14:52

Умјесто цитирања различитих извора који се разбацују у процјенама броја љути која се купила испред споменика краљу Петру у Бијељини, најбоље је погледати фотографије истог догађаја, из различитог угла.

Упоређујући слику изнад и слике испод, процијените ко је био ближи у "процјенама" које се крећу од неколико стотина, до неколико хиљада становника Бијељине, који су дошли на митинг коалиције окупљене око Златка Максимовића. 

Протест због изборне крађе, коју чак и РТРС и СРНА зову наводном, врло тешко се може назвати успио,  осим ако се не снима тако да се прикрије стварни број присутних на тргу. 

Упркос томе, Максимовић је најавио да ће наставити са протестима, "док се не утврди изборна крађа". 

На протесту је представљена "Декларација о нелегитимности Миће Мићића" коју су потписале странке које подржавају Максимовића. Тиме је мање више јасно стављен до знања да ће ове странке, које чине већину у скупштини Града, првом приликом затражити опозив актуелног градоначелника. Цјелокупно њихово понашање од изборне вечери до сада, чини се само представа којом се подиже тензија којом ће се тај опозив оправдати пред јавношћу. 

Саопштењем се огласио актуелни градоначелник Мићо Мићић, који је поручио да су скуп од 7 до 8 стотина људи чинили махом запослени у институцијама које контролише СНСД, и ту су били из страха за посао, те мањи број оних који су "изманипулисани од стране неких болесно амбициозних људи". 

 

 0 КОМЕНТАРА

 1. Ako je istina da je Mići leđa okrenuo i BNTV – pitanje je vremena kada će se krenuti sa „otkrivanjem“ afera i opozivom načelnika.

  Slično će biti i u ostalim SDS opštinama.

 2. “Умјесто цитирања различитих извора који се разбацују у процјенама броја љути која се купила испред споменика краљу Петру у Бијељини, најбоље је погледати фотографије истог догађаја, из различитог угла.“

  Исти догађај, различит угао, још да нам је речено да ли су слике из истог или различитог времена, тј. у колико је која сати сликана.

 3. Ох, ти неповјерљиви Орозу. Наравно да је сликано у исто вријеме, држи се говор, сви камермани на истом мјесту

 4. Пусти камермане, они су први дошли.

  Погледај билборд испред споменика (измежу два коловоза).

  На првој слици народ досеже до тог билборда. Виде се људи у бијелом. Око аутомобила са лијеве стране нема људи.

  На другој слици, иза билборда видимо много више људи. Иза ових у бијелом има много више народа, чак и даље него што су поменута аута.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *