Просинечки одбио понуду да тренира Малагу

Фернандо Јеро понудио Звездином тренеру милион и по евра по сезони, али Просинечки сада не жели да напушта црвено-беле. Роберт Просинечки добио је позив да постане тренер амбициозне Малаге. Врата клуба пребогатих арапских власника није затворио, али је за сада љубазно одбио понуду, сазнаје МОНДО. Наиме, шефа струке Црвене звезде контактирао је нови спортски директор […]

субота, 13 августа, 2011 / 08:37

Фернандо Јеро понудио Звездином тренеру милион и по евра по сезони, али Просинечки сада не жели да напушта црвено-беле.

Роберт Просинечки добио је позив да постане тренер амбициозне Малаге. Врата клуба пребогатих арапских власника није затворио, али је за сада љубазно одбио понуду, сазнаје МОНДО.

Наиме, шефа струке Црвене звезде контактирао је нови спортски директор Малаге, стари пријатељ – Фернандо Јеро. Хрватском стручњаку понуђено је милион и по евра по сезони!

Некадашњи саиграчи из Реал Мадрида лепо су се испричали, разговарали су сат времена, али је Просинечки објаснио Јеру да су му тренутно све амбиције везане за Звезду и да му је жеља да са црвено-белима остави траг у Европи и освоји титулу првака Србије.

А следеће сезоне? Ко зна…

Тако је Просинечки одбио и другу понуду овог љета, јер су га пре Шпанаца "врбовали" и Хрвати, за репрезентацију.Оставите одговор