Прољеће у ДФК почиње Аникиним Временима

Да прољеће ипак стигне прије времена потрудили су се у ДФК и то тако што су нам за сам почетак марта припремили три концерта са укупно 6 различитих извођача а све с циљем подизања температуре. "Чекајући прољеће, дочекали смо СМФ, КандаКоџаиНебојшу, ДигитронСоундсистем,али и локалне снаге у виду бенда Аникина Времена, СпидФрик и РДК кру," рекла […]

понедељак, фебруар 28, 2011 / 15:57

Да прољеће ипак стигне прије времена потрудили су се у ДФК и то тако што су нам за сам почетак марта припремили три концерта са укупно 6 различитих извођача а све с циљем подизања температуре.

"Чекајући прољеће, дочекали смо СМФ, КандаКоџаиНебојшу, ДигитронСоундсистем,али и локалне снаге у виду бенда Аникина Времена, СпидФрик и РДК кру," рекла је Бранкица Стојановић, ПР ДФК клуба.
 
Па да кренемо редом. У четвртак вас у ДФК очекује кавер бенд Аникина Времена који ће вас изненадити сјајним изведбама нумера бендова попут ЕКВ-а, Јудах Прист и њима сличних. Петак је резервисан за хардкор  и то у његовом изворном облику кроз музику легендарног бенда СМФ за који ће увертиру направити бањалучки Спидфрик. Цијена улаза је 5 КМ а свирка почиње након 22.30.
 
По пароли "За сваког по нешто", сложен је и програм за овај викенд, те ћемо га испратити кроз концерт једног од најбољих бендова на овим просторима, КандаКоџаиНебојша који ће пратити ДигитронСаундСистем и РДК кру из Загреба. Цијена укарте за овај концерт је 8 КМ и свирка почиње послије 22.30.
 
 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *