Прокишњава ли: Давидовићка и кровни подмладак

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, одржала је састанак са представницима кровних организација Републике Српске и Републике Србије, Омладинским савјетом Републике Српске и Кровном омладинском организацијом Републике Србије.

петак, март 2, 2018 / 20:20

На састанку се разговарало о сарадњи у области омладинске политике између институција и организација Републике Српске и Републике Србије.

Министар Јасмина Давидовић упознала је присутне да Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и Министарство омладине и спорта Републике Србије у складу са Меморандумом о сарадњи у области спорта и омладинске политике потписаног између ова два министарства сваке године раде акционо планирање у омладинском пољу којим дефинишу план развоја активности ова два министарства на повезивању и унапређењу положаја младих у Републици Српској и Републици Србији.

„Веома је значајно да млади Републике Српске и Републике Србије као и цијелог региона граде мостове пријатељства у циљу дуготрајне стабилности и просперитета балканских земаља“, рекла је министар Јасмина Давидовић.

Она је истакла да јој је изузетно драго да омладинске кровне организација Републике Српске и Србије успјешно сарађују као и наша два министарства.

Представници Омладинског савјета Републике Српске и Кровне омладинске организације Републике Србије представили су план заједничких активности за наредни период и истакли да им је подршка и разумијевање од стране ресорних министарстава од велике важности.

Састанку су присуствовали помоћник министра за омладину Бранка Малешевић, секретар Омладинског савјета Републике Српске, Милош Благојевић, као и Никола Стјепановић, Живко Ћетојевић и Зорица Волаш и чланови Управног одбора Кровне омладинске организације Републике Србије, Богдан Рашић и Јелена Митровић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *