Прогнозе: Владо Ђајић каже да би побједа у 15 од 57 МЗ значила успјех СНСД у Бањој Луци

"Очекујем повјерење грађана у мене, у СНСД, у нашу коалицију и наравно у Нашу нову Бањалуку", рекао је Ђајић новинарима на бирачком мјесту у Основној школи Петар Петровић Његош у бањалучком насељу Обилићево.

недеља, 20 фебруара, 2022 / 12:34

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић оцијенио је данас да би побједа СНСД-а на изборима за савјете у 15 од укупно 57 мјесних заједница у Бањалуци значила успјех и консолидацију странке.

Он је рекао да Бањалучани данас могу да се одлуче за чланове савјета мјесних заједница на листи коју је предложио СНСД заједно са коалицијом, која је за развој Бањалуке, или на листи чији је предлагач ПДП са својим коалицијом, а која је "како се могло видјети уназад годину дана за пропаст Бањалуке".

"На прошлим изборима СНСД је освојио 25 одсто гласова и побједа данас у 15 од укупно 57 мјесних заједница би значила успјех и консолидацију СНСД-а", рекао је Ђајић.

Грађани Бањалуке данас бирају чланове Савјета мјесних заједница на мандат од четири године. Бирају се нови представници у 57 бањалучких мјесних заједница.

Бирачка мјеста, њих 115, отворена су до 17.00 часова.