Прњавор: Прелет из СНСД у скупштинску већину СДС

Ненад Маринковић, одборник у Скупштини општине Прњавор, напустио је СНСД и постао је дио скупштинске већине, у којој главну ријеч води СДС с девет одборника. Маринковић је недавно обавјестио локалну скупштину да је одлучио да напусти одборнички клуб СНСД и да ће бити дио скупштинске већине која подржава начелника Синишу Гатарића. "Незадовољан сам радом у […]

четвртак, 22 августа, 2013 / 15:55

Ненад Маринковић, одборник у Скупштини општине Прњавор, напустио је СНСД и постао је дио скупштинске већине, у којој главну ријеч води СДС с девет одборника.

Маринковић је недавно обавјестио локалну скупштину да је одлучио да напусти одборнички клуб СНСД и да ће бити дио скупштинске већине која подржава начелника Синишу Гатарића.

"Незадовољан сам радом у Клубу СНСД. Нису испуњене обавезе према бирачима из МЗ Кокори. То је један од разлога мога иступања", рекао је Маринковић, наводећи да је лоша клима у ОО СНСД и да је због тога био приморан да напусти ту странку.

Прњаворска општинска вртешка: Скупштина за Гиниса

Начелник Синиша Гатарић задовољан је приступањем Маринковића скупштинској већини у којој главну ријеч води СДС.

"Драго ми је што је Маринковић разумио политику мога кабинета и што ће убудуће бити дио скупштинске већине, која ради у интересу свих грађана наше општине", казао је Гатарић.

Скупштинску већину, предвођену СДС, чини 21 одборник од 29 одборничких мандата, колико броји локална скупштина у Прњавору.0 КОМЕНТАРА

  1. Ma u Prnjavoru se trenutna koalicija na vlasti koja ima skupstinsku vecinu posvadjala. To se moglo i ocekivati s obzirom da im je jedini cilj koaliranja pre izbora bio da se srusi SNSD, a nikakvih zajednickih drugih ciljeva nisu imali i to je od samog pocetka osudjeno na propast. Tako da je upitno ko ce bit ta skupstinska vecina u Prnjavoru, a vrlo je moguce se ovakav scenario ponovi i jos dosta opstina kod kojih vlada ovako velik broj stranaka. Mnogo je tu interesa, a malo para da se svi nakradu.

    Sve ce to ici u korist SNSD-u, ciji rejting nakon malog pada sad ponovo raste,pogotovo kod poljoprivrednika kojih ima bas mnogo i koji su dobili od novog ministra sve sto su trebali i sto su trazili. A poljoprivrednika ima bas mnogo i svi njihovi glasovi , ako ministar Mirjanic nastavi s ovako dobrom politikom prema njima ce se sliti u SNSD.