Прњавор: Администрација данас ради

У Прњавору ће данас, према одлуци начелника, бити радни дан за службенике општинске администрације и Одјељења за управно-правне послове Полицијске станице, како би радници на привременом раду у иностранству могли да добију све услуге на издавању личних докумената. Начелник општине Прњавор Дарко Томаш донио је ову одлуку на захтјев Удружења Прњаворчана из Швајцарске. "На овај […]

субота, децембар 24, 2011 / 10:29

У Прњавору ће данас, према одлуци начелника, бити радни дан за службенике општинске администрације и Одјељења за управно-правне послове Полицијске станице, како би радници на привременом раду у иностранству могли да добију све услуге на издавању личних докумената.

Начелник општине Прњавор Дарко Томаш донио је ову одлуку на захтјев Удружења Прњаворчана из Швајцарске.

"На овај начин најбоље можемо помоћи нашим суграђанима који нису у Прњавору сваки дан и посветити се њиховим проблемима и потребама", рекао је Томаш.

Одјељење за управно-правне послове Полицијске станице у Прњавору, задужено за издавање личних карата и пасоша, радиће данас до 13.00 часова.

Због католичког Божића велики број Прњаворчана који је на привременом раду у иностранству провешће овај викенд у родном крају.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *