Прикљученија Емира Суљагића: Фалсификатору на мјесту директора МЦ Поточари српски хљеб одвратан (није ни за псе)

Емир Суљагић, чувен по томе што је сахранио оца погинулог 1992. у Братунцу, као цивилну жртву "геноцида" из јула 1995. године у Сребреници. Отворена мржња и ратно хушкаштво иде дотле да му смета и хљеб из српских пекара.

понедељак, 7 фебруара, 2022 / 11:21

То је, у најкраћем, помирење и суживот какав заговарају србофоби и злочинци против мира и истине, који се окупљају око села Поточари у Републици Српској.

Проблем је све што је српско. Немојте да ту буде дилеме. Ако пекара није из Брањева, већ је централа ланца пекара у Бањој Луци, може и она послужити.

Ланац пекара Мања се континуирано напада, то што је из Бање Луке, значи да је "про-четничка"; без икаквог сличног случаја реципроцитета у Републици Српској. То, ако се овако настави, постаће трајан економски проблем за Србе у државној заједници БиХ. Још један од разлога због којих би зарад трајног мира требало извршити одвајање и институционалну заштиту од људи са оваквим поривима, односно да је сигурност само у независној Српској.

Са Ефбиховцима нема дијалога, нити га они желе. У све се уноси националистички, претјерано емотиван тон и аутистични закључци. Баца се хљеб само јер је српски. Српски хљеб није ни за псе. Све српско је одвратно и треба бојкотовати, олајавати и на крају физички уништити.

То је пут правде, помирења и истине, на који српски народ зову муслимански политички и друштвени радници.

Хвала, ни ми нисмо гладни те врсте сомуна…