Пријетње смрећу предсједнику ФБиХ

Предсједник Федерације БиХ, Живко Будимир,и посланик ХСП-а у парламенту БиХ, Жељко Асић, пријавили су ноћас Полицијској управи у Мостару да им је непозната особа пријетила смрћу у свадбеном салону "Маестрал” недалеко од Мостара, потврђено је из Управе полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона. Портпарол Управе полиције Херцеговачко-неретванског кантона Срећко Бошњак рекао је да су Будимир и Асић […]

недеља, 28 августа, 2011 / 12:03

Предсједник Федерације БиХ, Живко Будимир,и посланик ХСП-а у парламенту БиХ, Жељко Асић, пријавили су ноћас Полицијској управи у Мостару да им је непозната особа пријетила смрћу у свадбеном салону "Маестрал” недалеко од Мостара, потврђено је из Управе полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

Портпарол Управе полиције Херцеговачко-неретванског кантона Срећко Бошњак рекао је да су Будимир и Асић ноћас у 1.55 дошли у Полицијску управу Мостар и пријавили пријетње смрћу.

Он је рекао за федералне медије да је мушкарац, који још није идентификован, пријетио смрћу Будимиру, док је Асића физички напао, задавши му неколико удараца од којих је задобио лакше повреде.

У току је истрага у вези са овим инцидентом, а о свему је упознат и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва у Мостару.