Приједорски СДС: Павловић је увриједио све грађане, а посебно борце

Изјавом "да је СДС Приједору оставио епитет црне тачке на карти Европе" објављеној на званичној страници градоначелника Приједора, Далибор Павловић је најстрашније повриједио и разочарао чланове и симпатизере Српске демократске странке Приједор али и све грађане, борце Војске РС у Приједору као и цјелокупну јавност.

понедељак, 12 априла, 2021 / 12:48

Повриједио је наше борце, ствараоце Републике Српске и породице људи који су своје животе дали за град Приједор и ову земљу. Након објаве његовог јучерашњег текста  јавио нам се велики број људи из редова борачке популације. Умјесто да нас води у бољу будућност, он нас враћа у прошлост коју интерпретира на свој начин из њему познатих разлога.

Господин Павловић је за ових неколико мјесеци од кад је именован на ту функцију једино успио причати о криминалу бивше градске власти са којом је сарађивао дужи низ година и све до скоро био дио исте чиме такође сноси исту одговорност за стање у којем се наш град налази. И не само град. Републичка власт на челу са СНСД-ом је свих ових година системски ојадила Републику Српску за много веће износе од оних који се сад помињу. Лицемјерно је бити дио таквог система, а грађанима причати бајке о поштењу и напретку.

Градоначелниче Павловићу, све што сте урадили за ово вријеме јесте именовање директора приједорских јавних установа без икаквих конкурса и мимо статута установа као што је случај са градском галеријом "Сретен Стојановић”. Именовани су махом подобни, а не стручни људи.

ГО СДС Приједор ће се као опозиција и једна нова генерација младих политичара наставити борити за наш град и грађане како Приједора, тако и цијеле Републике Српске. Увијек ћемо подржати позитивне ствари, али ћемо свакако указати и на негативне, којих је у овој земљи нажалост у изобиљу. У граду Приједору ћете имати јаку опозицију, свиђало се то вама или не.