Приједорски привредници у посјети код градоначелника, додијељене и награде

Градоначелник Приједора Слободан Јавор је данас организовао пријем за привреднике града Приједора. Ријеч је о четири привредника које је наградила Привредна комора Републике Српске у оквиру манифестације "Избор најуспјешнијих у Републици Српској за 2021. годину" .

среда, 11 маја, 2022 / 16:15

Пријему су присуствовали Зорица Савић, директор Липа дрво д.о.о. Приједор, затим Драшко Плављанин, технички директор "Колектора" и Миле Шиљеговић, технички директор Мира ад Приједор. Пријему је присуствовала и Дијана Ђаковић,  руководилац канцеларије Приједор Подручне привредне коморе Бања Лука. 

Колектор ЦЦЛ д.о.о. Лакташи награђен је у категорији најуспјешнијег великог привредног друштва у 2021. години. Награду за препознатљив квалитет и развој домаћих производа у 2021. години добила је Мира а.д. Приједор са линијом производа кекса "Прекрашни" са пуњењем. Директор Липа дрво д.о.о. Приједор, Зорица Савић награђена је у категорији најуспјешнијих жена у привреди у 2021. години.

Градоначелник је привредницима честитао на запаженим резултатима из претходне године, пожелио им успјешну текућу пословну годину и захвалио им се на доприносу развоја града Приједора.

Пријем је дио програма обиљежавања Дана града Приједора, 16.маја.