Приједорски бенд Мојнемоник имао најбољу кампању и побиједио

ПРИЈЕДОР – Бенд „Мојнемоник“ изабран је за најбољи приједорски бенд у кампањи „Не буди матични број“, коју је бањалучка агенција „Акваријус Огилви“ организовала у Приједору. У конкуренцији пет локалних бендова од око 200 гласова "Мојнемоник" је освојио готово 80 одсто, добио новчану награду од 500 КМ и био предгрупа концерту групе "Лету штуке", који је […]

субота, септембар 4, 2010 / 11:42

ПРИЈЕДОР – Бенд „Мојнемоник“ изабран је за најбољи приједорски бенд у кампањи „Не буди матични број“, коју је бањалучка агенција „Акваријус Огилви“ организовала у Приједору.

У конкуренцији пет локалних бендова од око 200 гласова "Мојнемоник" је освојио готово 80 одсто, добио новчану награду од 500 КМ и био предгрупа концерту групе "Лету штуке", који је синоћ одржан у приједорској Љетној башти.

Приједор је први од девет већих градова у БиХ у којима је у оквиру ове кампање планирано одржавање такмичења под мотом "Зона доброг фазона", док ће домаћин наредног сутра бити Мостар.

"Циљ кампање је да окупи младе људе и покаже да гласање у било којем облику није баук, него је врло једноставно", изјавила је портпарол кампање Бранкица Стојановић.

У приједорској Љетној башти за гласове су се, осим бенда побједника, борили "Мадерфанки" и "Вуја и Дерач", док се два бенда, "Мохатра" и "Александрија", нису потрудила да анимирају посјетиоце.

За музичке промотере кампање изабран је бенд "Лету штуке", чији ће се нови сингл "Бројеви рачуна" појавити на трећем албуму у прољеће наредне године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *