14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Приједор: Пси вуци?

ПРИЈЕДОР – У Бистрици код Приједора пси луталице су усмртили десеторо јагњади и још шест оваца и десеторо јагњади озлиједили, речено је Срни у полицији. Покољ се десио јуче у 3.50 часова на имању у власништву Млађана Паспаља. Полицијски службеници Полицијске станице Омарска сачинили су службену забиљешку и обавијестили комуналну полицију о овом догађају. Приједор […]

среда, 20 априла, 2011 / 11:12

ПРИЈЕДОР – У Бистрици код Приједора пси луталице су усмртили десеторо јагњади и још шест оваца и десеторо јагњади озлиједили, речено је Срни у полицији.

Покољ се десио јуче у 3.50 часова на имању у власништву Млађана Паспаља.

Полицијски службеници Полицијске станице Омарска сачинили су службену забиљешку и обавијестили комуналну полицију о овом догађају.

Приједор има један азил за псе у којем борави 60-ак животиња. Предузеће "Комуналне услуге" надлежно је за хватање паса луталица и смјештање у азил, односно за успављивање опасних или болесних животиња.

У току је припрема за изградњу новог азила који би требало да финансира УНДП.Оставите одговор