Преминуо дугогодишњи директор ”Гласа Српске”

БАЊА ЛУКА – Јосиф Ракић (79) из Бање Луке, бивши генерални директор "Гласа Српске", преминуо је данас усљед јаког срчаног удара. Очевици су испричали да се Ракић спремао да пређе транзит из правца Бањалучког поља према фирми "Аутопревоз", али да се одједном затетурао и пао на асфалт. "Видјели смо човјека који се спремао да пређе […]

уторак, фебруар 15, 2011 / 12:52

БАЊА ЛУКА – Јосиф Ракић (79) из Бање Луке, бивши генерални директор "Гласа Српске", преминуо је данас усљед јаког срчаног удара.

Очевици су испричали да се Ракић спремао да пређе транзит из правца Бањалучког поља према фирми "Аутопревоз", али да се одједном затетурао и пао на асфалт.

"Видјели смо човјека који се спремао да пређе цесту на пјешачком прелазу, али се одједном срушио на бетон. Притрчали смо да видимо шта му је, али човјек није давао знакове живота, па смо позвали полицију", испричао је очевидац који је желио остати анониман.

На мјесту трагедије се у кратком року појавила и полиција, која је обезбјеђивала мјесто до доласка мртвозорника који је требало да се изјасни о узроку смрти.

Ракић је поред функције генералног директора "Гласа Српске" обављао и више других директорских функција у најстаријим новинама у БиХ. Покојни Ракић је 2008. године био и члан Организационог одбора "Гласа Српске" поводом обиљежавања 65 година ове медијске куће.Оставите одговор