Преминуо Боривоје Сендић

Боривоје Сендић синоћ је преминуо након краће болести у Универзитетско’-клиничком центру у Бањој Луци у 83-ој години живота. Сендић је био један од оснивача СДС и њен истакнути члан. Сендић је припадао првој генерацији полиитчара СДС који су ударили темеље Републике Српске, саопштено је из СДС. Обављао је више значајних функција у законодавној и извршној […]

субота, 31 марта, 2012 / 14:44

Боривоје Сендић синоћ је преминуо након краће болести у Универзитетско’-клиничком центру у Бањој Луци у 83-ој години живота.

Сендић је био један од оснивача СДС и њен истакнути члан. Сендић је припадао првој генерацији полиитчара СДС који су ударили темеље Републике Српске, саопштено је из СДС.

Обављао је више значајних функција у законодавној и извршној власти РС.

Комеморација поводом смрти Боривоја Сендића одржаће се у понедјељак, 2, априла у 12.00 часова у просторијама Градског одбора СДС. Сахрана ће се обавити истог дана (понедјељак) у 15.00 часова на Новом гробљу у Бањој Луци0 КОМЕНТАРА

  1. Саучешће породици!

    Сјећам се г. Сендића као посланика у НСРС, знам да сам се често смијала њему и покојном г. Радићу. Били су духовити људи.

  2. Саучешће породици, почивај у миру господине министре, јако поштен човјек, патриота и слажем се с Ањом, духовит човјек. Заувјек ће ми остати у сјећању Борино обраћање осуђеном ратном злочинцу, баби Биљи, на скупштинској сједници, кад се први пут, наравно, у интересу РС, догодила љубав између СДП БиХ и СНСД-а, кад је издајнички режим кретао у први мандат, елем, покојни Боро покушава да одговори бабу од погрешног пута, али …..“ говорио теби,а пању…..“, баба није хтјела да слуша.
    Још једном, почивај у миру и нека Ти је вјечна слава и хвала.

  3. Велики човјек са принципом, један од очева СДС-а. Поштење, неустрашивост и искрена љубав према РС красили су Бору….нека ти је лака црна земља, почивај у миру!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *