Премијера Здухача вечерас у Београду

Играни филм "Здухач значи авантура”, по сценарију и у режији Милорада Милинковића, биће премијерно приказан вечерас у "Сава центру”, сутра у Новом Саду и 21. априла у Бања Луци. Тинејџерска музичка комедија снимљена је у копродукцији агенције „Aquarius"из Бање Луке и „Рекреативне продукције” из Београда. Главни јунаци су гимназијалци који проводе незабораван распуст пун авантура, […]

уторак, 5 априла, 2011 / 09:40

Играни филм "Здухач значи авантура”, по сценарију и у режији Милорада Милинковића, биће премијерно приказан вечерас у "Сава центру”, сутра у Новом Саду и 21. априла у Бања Луци.

Тинејџерска музичка комедија снимљена је у копродукцији агенције „Aquarius"из Бање Луке и „Рекреативне продукције” из Београда.

Главни јунаци су гимназијалци који проводе незабораван распуст пун авантура, на путу ка великом рок фестивалу.

У исто време један продуцент (игра га Марко Живић) и редитељ (Никола Којо) снимају рекламу у екстремним ситуацијама са Маријом (Јелисавета Орашанин) и Синди (Катарина Илић).

Лик звани Здухач (Никола Пејаковић) постаје сапутник гимназијалаца Уроша (Вујадин Милошевић) и Ненада (Златан Видовић) „освјежених” соком од клеке. Замена идентитета са новом реп звездом Г Спот Торнадом (Срђан Тодоровић) доводи до новог урнебесног заплета.

У глумачком ансамблу су и Марко Гверо, Слободан Тешић, Мирка Васиљевић и други.

Филм је сниман током љета прошле године на локацијама у Бања Луци, Требињу и Београду.Оставите одговор