Премијера серије Кости у Српској од почетка 2021. на БН ТВ

Десет наставака које ћемо пратити у новогодишњем маратону, по двије епизоде сваке вечери од 1. до 5. јануара, откриће нам драмски приказ Бање Луке из данашњег времена кроз судбине ликова које су исписане пером Николе Коље Пејаковића, сценаристе серије.

субота, 28 новембра, 2020 / 12:47

"Кости" су, као други дио бањалучке трилогије, настале у копродукцији Радио-телевизије Србије и "Босонога продукције" из Бање Луке, редитељски их потписује Саша Хајдуковић, а Бранкица Јанковић је продуцент.

"Након великог успјеха у Србији и рекордне гледаности првих епизода, радујемо се што ће се серија ‘Кости’ гледати и у својој домовини. Најгледанија телевизија свакако заслужује да буде промотер најбољих остварења", истиче продуценткиња и директорка серије, Бранкица Јанковић.

Serija KOSTI – official trailer – YouTube

У средиште ове приче смјештена су два лика, симбола два супротна свијета, које ће невјероватне животне судбине и исто име, Коста, заувијек спојити. Како ће се Коста Говоруша, којег тумачи Јово Максић и Коста Гајић, кога је оживио Љубиша Савановић, снаћи у друштву које је у потпуности изгубило компас и све вриједности, и да ли ће доћи до "тачке пуцања" – кључна су питања новог серијског остварења које је пред нама.

Осим Максића и Савановића, у главним улогама ћемо гледати Драгана Мићановића, Александра Ђурицу, Бориса Исаковића, Милицу Јаневски, Николу Пејаковића, Николу Ракочевића, Дејана Аћимовића, Леу Секулић и Николину Фригановић.