Прегруписавање: Оснива се СНС – Напредна Српска

У току оснивање партије под називом "Српска напредна странка – Напредна Српска". То ће бити пета по реду партија у РС са предзнаком "напредна" Напредњаци у у РС просто се утркују који ће се од њих више свидјети Александру Вучићу, а како сазнаје "Еуро Блиц" у току је оснивање нове странке под називом Српска напредна […]

четвртак, 4 априла, 2013 / 11:58

У току оснивање партије под називом "Српска напредна странка – Напредна Српска". То ће бити пета по реду партија у РС са предзнаком "напредна"

Напредњаци у у РС просто се утркују који ће се од њих више свидјети Александру Вучићу, а како сазнаје "Еуро Блиц" у току је оснивање нове странке под називом Српска напредна странка – Напредна Српска. То ће бити пета по реду партија у РС са предзанком "напредна".

Сага напредњака у РС могла би бити рјешена до краја априла када у суду буде регистрована нова напредњачка партија. То потврђује и Жељко Благојевић, блиски сарадник једног од предсједника СНС Адама Шукала, који тврди да је Шукало добио подршку од Вучића окупи људе и оснује нову партију, која ће зауставити створену ујдурму око напредњака у РС.

"Желимо да се ријешимо спорова и несугласица ко нам је предсједник. Имамо нове идеје, кадровска рјешења, другачији концепт. Добили смо и одређена упутства из Србије. Кад све завршимо очекујемо да ће Вучић јавно верификовати партију и представити њеног предсједника", каже Благојевић и додаје да је већи дио чланства на страни Шукала, те да они који су стварали нереде и били уз Јована Хаџи Митровића, који се спори са Шукалом око предсједничке функције СНС, неће бити позвани да буду чланови нове странке.

Предсједник СНС, паралелно са Шукалом, Јован Хаџи МИтровић каже да се напредњаци из Србије неће мијешати у политичка дешавања у РС.

"Шукало има право да оснива нову партију, али подршку Вучића неће добити јер једини који имају подршку Томислава Николића је СНС који ја водим", тврди Хаџи Митровић. Он истиче да оснивањем партија са "напредним" предзнаком појединци желе преварити јавност и убиједити их да ће направити значајне промјене по узору на СНС у Србији. Тврди и да су састанци политичара из РС у Београду са Николићем и Вучићем маркетиншки трикови.
У РС већ дјелују четири партије са "напредним" предзнаком и скоро сви тврде да имају подршку Вучића. Прва напредњачка партија је СНС РС Винка Перића, друга и трећа је СНС у РС, састављена од два табора и два предсједника – Шукала и Хаџи Митровића. Четврта је скоро основана Напредна странка Драгомира Бабића и пета СНС – Напредна Српска коју оснива Шукало, пише "Еуро Блиц".0 КОМЕНТАРА

 1. Niti Šukalo niti Mitrović, SNS u RS treba novo rukovodatvo jer ovi su uništili SNS zbog ličnih interesa nadajući se da će na popularnosti koju uživa SNS iz Srbije i Aleksandar Vučič u narodu RS sa ove strane Drine da budu poslanici ministri i da žive na grbači ovog naroda.Zbog njih dvojice i njima sličnim je stranku napustilo mnogo mladih, obrazovanih i poštenih ljudi: Mitrović ne može prići u Beogradu stranci a podršku Vučiča može samo da sanja i da obmanjije javnost i članstvo SNS. Šukalo je vodio stranku i Nikoliću obećavao da će stranka osvojiti i poslaničkih mjesta a gdje je sada stranka.

 2. Вебер, а гдје ти то видиш да народ у РС подржава Виучића. Па нисмо будале да њему пустимо да о нама одлучује, па да сав уцмиздрен каже да немамо излаза као што је рекао косовским Србима..
  Далеко вам лијепа кућа.

 3. Pitajte običan narod šta misli o Vučiču i njegovoj borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije,pitajte o tome radnike silnih neuspješnih privatizacija i otimanja državne imovine neki ljudi u RS imaju problem sa tim opljačkali su i pokrali ovaj narod sve su fabrike uništene i zatvorene a radnici na ulici.Ovaj narod je željan je pravde i istine lopovi da završe iza rešetaka.

 4. Mandić podržava Vučića ali ja nisam još nikada čuo da je Vučić podržao Mandića.A ako je Mandić kupovao po sedam giganata dnevno u RS ko mu je to dozvolio vlast u RS ili Vučić i time treba da se bavi tužilaštvo u RS. Neka ispitaju sve privatizacije a lopovi u zatvor bez obzira na ime i stranački dres.Eto posla za tužioce i policiju.

 5. Сада ће то све лећи на своје,када г.Адам Шукало са некомпромитованим људима изведе причу на прави пут коначно,јер се коначно ослободило реметилачких фактора у виду Митровића и Кнежевића.

 6. ОМГ, познато је да је фебруар мјесец мачака, и онога „нит* мањег ку.ца, нит веће дреке, у априлу изгледа почиње трагикомедија око избора најлојалнијег гробара лопатара у РС, поново ће на ову тему бити више коментара него што гробаризам има сљедбеника у овој нашој Републици, тако да ћемо након мјесец дана паузе поново бити свједоци велике дреке око малог ….., на напредан начин.

 7. Ништа не знам о Шукалу осим да је предсједник неког од СНС-а.

  Питам ове који вјроватно злонамјерно коментаришу, шта ако га Вучић стварно подржи?

  Сјетите се како се лажне демократе у Србији мислили о Вучићу, мислим и горе него ви о Шукалу, видите шта се десило.

  СДС је за Додика 96 године говорио да је смијешан, а сад пола тих кадрова из тог периода му љуби руку да би се нешто огребало.

  Вријеме је лијек за све, немојте никад подцијенити људе који се боре за свој програм или људе који би могли имати подршку великих.

  Коме је Бог отац сва су дјеца свеци, можда вас Шукало једног дана нађе, па вас пита што сте без разлога пљували на мене и све који су хтјели да се нешто позитивно промијени у РС?

  Ко има тајну службу њему не треба ни Бог за оца,Шукало би је могао имати, зависи од Београда, памет у главу.