Предсједникова кћи шефица кабинета Жељке Цвијановић

Горица Додик-Тришић, ћерка предсједника РС и лидера СНСД-а Милорада Додика, недавно је постављена за шефицу кабинета Жељке Цвијановић, министарке за економске односе и регионалну сарадњу у Влади РС. Сазнања медија потврдила је сама Додик-Тришић, која је протеклих година била директорка Радија "Игокеа" из Александровца. На престижно радно мјесто у Влади РС Додикова ћерка примљена је […]

понедељак, 18 априла, 2011 / 11:50

Горица Додик-Тришић, ћерка предсједника РС и лидера СНСД-а Милорада Додика, недавно је постављена за шефицу кабинета Жељке Цвијановић, министарке за економске односе и регионалну сарадњу у Влади РС.

Сазнања медија потврдила је сама Додик-Тришић, која је протеклих година била директорка Радија "Игокеа" из Александровца.

На престижно радно мјесто у Влади РС Додикова ћерка примљена је без конкурсне процедуре, будући да, како сама каже, није на позицији државног службеника за коју је предвиђено расписивање натјечаја.

"Нисам на позицији намјештеника, дакле нисам државни службеник. То значи да истовремено када министрица заврши свој мандат, завршавам и ја свој", казала је Додик-Тришић, потврдивши да је шеф кабинета у Министарству за економске односе и регионалну сарадњу у Влади РС постала 1. априла.

И министарка Цвијановић потврдила је информацију тврдећи да је Горица Додик-Тришић била "једна од пет младих које је видјела као могућег кандидата за позицију шефа кабинета".

"Два мјесеца прије именовања радила је као волонтер са мном на дефинисању пројекта који ћемо реализовати након што се стекну финансијске претпоставке и који је намијењен младима који се желе бавити европским интеграцијама и међународним односима ", истиче Цвијановић.

Она појашњава и да је Додик-Тришић "једна од девет младих и способних људи који су добили прилику да раде".

"Као што не мислим да неко треба да добије неко мјесто само зато што је син или кћерка неке познате личности, исто тако не мислим да му то из истих тих разлога треба бити ускраћено. Сви моји сарадници имају квалификације и радне особине које су биле опредјељујуће зашто их ангажујем", објашњава Цвијановић, закључивши да притом име и презиме за њу не играју никакву улогу.0 КОМЕНТАРА

 1. о јбт постадосмо секта, јевреји, дај да се сви зовемо додици..не би ли нас кренуло колективно!?
  „И“ је добио 3 милке кредита, „ГО“ ухлебљење трајно на државне јасле, ко је још под тим „КЕА“ да ли су му и та деца збринута!?

 2. А хоће ли ти пројекти за европске интеграције имати додира са овима из ЕУ, мислим, лијепо је да људи виде како су код нас млади образовани и способни и како код нас нема непотизма и корупције. Ма одмах ћемо добити статус кандидата!

 3. I, tako od rs nema ništa. I, bolje je.Onu za koju smo se borili, požderali je silna ,samo krvožednim životinjama svojstvena pohlepa, samoživost, sadističko- fašističko- autogenocidne nakaze. Ovakva kakva je sada, ne zaslužuje da postoji, i glasam za njeno ukidanje.
  A, vi obrazovani, školovani mladi , ko vam je kriv, što su vam se budalasti očevi borili , izginuli, i invalidi ostali za nizašto. Borili su se za životinjsko carstvo!
  ZAposlila se kćerka borca za RS!

 4. A suprug uvazene „nasljednice“ se uhljebio u NESTRO. Punac je Rusima pomogao oko privatizacije a zet postavljen za rukovodioca, iako su mu kvalifikacije upitne. Pored toga imaju neku svoju firmu, marketinsku, cini mi se. Dobijanjem kredita od IRB-a sin je otklonio mogucnost da ce se poceti drogirati i onda ga je bez straha tata poslao u Milano na fakultet a jabuke u Bakincima same rastu dok se mali ne izskoluje.

 5. Ne vjerujem mentoru da bi to uradio.
  Nije stvar više ni u parama. Imaju milijarde.stvar je da su oni ipak teški, vrlo teški ,neizliječivo bolesni sadisti.
  Uzeti sve narodu-uzeli su.
  Ostaviti ga da umire i nestaje, da živi od ničega,ili ko ima sreću da mu baci 100, 200 , 300 km-i to su uradili.
  Naslađivati se ,i smijati tome-i to rade.
  E,sad i svoju djecu stavljati u taj zločin-vrhunac je .
  Kradi, ubijaj, otimaj, kezi se nad žrtvama, ali djecu svoju odmakni od svoga zlodjela.Što njih upetljavaš u to?
  Da sebi dokažeš: e, i to mogu.Ja sam vaš Bog!

 6. Владика Николај је говорио не кради од државе, држава је створена нечијом крвљу и сузама, кад нешто тако крадеш, крадеш нечију крв и сузе, а онда ту нечију крв дајеш својој дјеци да пију и једу..па има ли ишта горе на свијету овом!?

 7. Овај Саурон лакташки својим поступцима све више изазива гњев народа, како сад ствари стоје врлобрзо би могла Српска да се запали демонстрацијама. Ни јевреји као његови заштитници и ментори неће га спасити, овај народ је у летаргији, а човјек кад крене излазити из летаргије онда најчешће убија и наноси бол другом човјеку. Захваљујући политичарима еС-Де-еС , еС-еН-еС-Де постали смо нација умоболних, паметни и способни су уклоњени а говеда воде нарoд (стоку).

 8. Уопште ми није јасно како мисле да ће ово промаћи народу? Када је сину давао кредит тад је било пара од продаје Телекома, ово му сад неће опростити јер пара више нема и врло брзо ћемо сви да гладујемо.

 9. Шта ће народ? Да нећемо можда устати? Кога да доведемо умјесто овога? Људи нема опозиције=нема алтернативе. Ова учмалост је феноменална подлога за стварање култа личности, што је и урађено, и сада живимо тако.
  Ако хоћемо промјене први корак је чистка опозиције, гурање неких нових лица и прављење стабилне опозиционе коалиције у којој неће Иванић и Чавић да се глођу ко је шта и када урадио и шта је потписао, шта пропустио, гдје крадуцкао, а Босић неће са Чавићем, они пајаци се удружују у неки СНС комедијаки блок… Док власт стоји стабилно и ради то што ради.

  Добила је посао, радиће га до краја мандата ове владе, помирите се с тим.

 10. Sve će ovo narod da pozdravi jer su ovce za šišanje. Mile može da radi šta hoće, i kad izvadi onu stvar da nas sve popiša mi ćemo da plješćemo. Nikakav smo narod.
  Izbori su bili i prošli sad valja trpjeti.
  Mentor
  Šta imaš protiv opozicije, šta si ti uradio da ove bitange ne vladaju? Šta imaš protiv mojih radikala, koga smo izdali, slaGALI, PREVARILI U IZBORNOJ PRIČI. Sve naše slutnje su se obistinile
  Robija SNSD-sloboda narodu!

 11. Који радикали??? ови што се лижу са напредним кловновима или они што их води будалетина са шубаром? Па ви и да слажете нико не би знао, јер сте безопасни ( то је чињеница ). НЕМАТЕ КАДРОВЕ, НЕМАТЕ ЛИДЕРА, а то је круцијално у изборним тркама. Не гласа се за снсд, пдп, дп… него за Додика, Иванића, Чавића… Ви немате свог лидера, зато сте безопасни. Безопасна и нијема опозиција је лоша.

 12. srboslav
  mentor
  Interesantno je koliko vi gajite mržnje prema svemu što je srpsko. Na samo pominjanje imena radikal vi dobijate ospice, vjerovatno ste tako naučeni.
  Glasanje za pojedinca je po meni velika glupost, valda se glasa za program, ideju, cilj…, a ne po ljepoti.
  Ja sam pročitao programe mnogih stranaka koji su manje više slični, a vama ostavljam da pročitate program SRS RS da vidite šta stoji pod redenim brojem 1.
  Po vama neko ko ima titulu je automatski pametan i lider? Zašto neko sa 8 razreda nebi bio bolji i čestitiji srbin od tih koje vi smatrate vođama.
  Vama u inat radikali će preživjeti pa makar i u ilegali, a vas dvojica izvolite pa se borite ako vam ovako nije dobro(sumnjam)

 13. Прво – неписмен си.
  Друго- ја сам програм ПРАВЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ прочитао и прочитао сам ,,Идеологију српског национализма“, тако да не лупај глупости и не пребацуј ми измишљотине. Та ваша квазистранка никада неће бити радикална, и помири се са тим. Какав Поплашен, какав малени дебели миш, нема ту политичара, и колико год се ти трудио, то нећеш поништити.

  А ти гајиш љубав према свему српском пишући латиницом, БРАВО МОМЧЕ!!!

 14. Патак,
  Ја радикале видим као професионалне патриоте, а тако и већина становништва их види. Уста пуна српства, а џепови пуни нелегално стеченог новца. Све лопов до лопова. Упознао сам много радикала и сви су жешћи криминалци (јајаре).
  Идеологија је на мјесту, али је не спроводите и не борите се за њу, већ се кријете иза ње, гледате гдје ћете упасти у који управни одбор, глде ћете шта украсти и сл.

  И пиши ћирилицу.

 15. Еј Срби, доста је са подјелама ко је издајник, ко патриота,а ко је дошљак а ко је домаћи (аутентични), и препуцавањима јел’јачи Супермен ил’Бетмен, све то нас је довело у ситацију да немамо идеологију, не знамо куд тумарамо!!!

  Него, имам занимљиве информације овим „бедним пискаралима“* фронталским, наиме ради се о „старој“ девизној штедњи. Интерпол је ушао у траг новцима старе штедње, успут су откирли колико има офшор компанија на Кипру из БиХ (40+ од чега је 20ак из РС), открили су и шта Милорад Додик посједује од некретнина на Кипру, Русији (сувласништво са Миром Марковић, коју он јавно пљује), било би добро да истражите те информације и узмете (објавите) фотокопије тих докумената од г.дина Нишића.

  Да видимо сад ко има (нецензурисана) муда новинарска

  😛

  _________________
  *бедна пискарала – израз из цраног филма Снебљива аждаја

 16. Код овог народа, ако си којој несрећом предсеједников цин или кћер не смијеш ништа радити јер је тата на положају.

  Ево, нека примјер буде Рамо-Турћин.ба

  Подржава Кастра (довео брата на власт), Гадафија (припремао сина за власт и изазвао револт), Асада (којег је ћаћа довео на власт), подржава комунистичку династију у С. Кореји.

  Подржава Милошевића (чији син се, како знамо, обогатио носајући гајбице). Заборавља колико је Додикова кћерка скромнија од нпр. кћерке Радована Караџића итд.

  То су неки симптоми које би само Јаван Р. и Радован К. могли растумачити.

 17. бједна слино симо ороз-туркиш, а ти подржаваш оне препродавце људских органа, саркозија, кушнера, блера, клинтона, обаму, буша,..кога све не?? јел ти то ниво свијести? сисо..

  то што је додикова кћер не значи да је и способна па да има функцију по жељи, јел тај посао добила преко конкурса, па испала најбоља, најпаметнија, најспособнија? јес ал к..ц

  а те људе што набрајаш, бијдео људска на шта би овај свијет личио да није понеки слободњак у мрачној ери глобализма и економског ропства групици моћника, билдерберг-ротшилд.додик је примитивна пародија политичара, није дорастао ни да брише ципеле једном Угу Чавезу, а о Фиделу да не говорим, јел то не можеш да преболиш још увијек залив свиља, свињо турска!?

  за покојног Милошевића и његовог сина ме заболе ку..ц, као и за твојим презименом!

 18. Пошто купио, по то и продао 😀 Шалим се, Светозар Нишић има докумете, нудио ми је копије, а пошто ја нисам ни новинар,нити могу то објавити негдје (осим по форумима), реко да пунудим информацију „нецензурисаним“ :)))

  Новац не можеш сакрити, ако га нестане код тебе појавиће се код мене или код неког трећег. Поента приче је да новац (највећи дио) старе штедње је изнесен у Британију, Француску и Кипар,и чека да се банке испродају, народ верификује штедњу да се исплати за 20година, потом ће те паре упумпати поново банкама наследницама.

  Спрега криминала креће од ОХР па до премијера/предсједника ентитета, ту се договарају проценти,послови, продаје банака и сл. А за народ се спреми нека јефтина глума на тему референдум, успостава власти и сл.

 19. Рамо-турћин.ба се баш напалио. То је типични новокомпоновани Србин који мисли да је мјера српства мржња према Западу и подржавање комунистичких и иних диктатора широм свијета. Ову кугу која се појавила у нашем народу и која се осилила да дијели лекције о српству и патриотизму свакоме ко није за Уга Чавеза, Гадафија или Фидела, мора се стати у крај. Ове сподобе су нешто најгоре што је могло снаћи Србе.

  У памет се браћо.

 20. чуј браћо??…хохохохо..кога ти позиваш за браћу, јел оне из твоје турске? ко су твоја браћа симо орозе? знам ја да би ти волио бити нормалан, али јбг не да ти се…

  и де разграничи једном у себи шта сам ја теби, пошто ти нисам брат, нисам турчин ко ти, јесам расиста и нациста зато што презирем те мале кукавичке скупине раса, које годинама кувају говна у сплачинама и то једу, а мељу непрестано о западњачким вриједностима!?

 21. Рамо-турћин.ба

  “ јесам расиста и нациста зато што презирем те мале кукавичке скупине раса, које годинама кувају говна у сплачинама и то једу“

  Опусти се човјече. Расправљамо о томе има ли пресдједникова кћи право на рад. Твој погани језик заиста тјера људе са овог портала.

  Обраћам се нормалним Србима. Такви као ти су за луднице. Прочитај мало шта си написао. Можда то чита и Караџић. Немој га брукати.

 22. Ко ба расправља са тобом? па ти си маскота портала, тебе нико не узима за здраво, а ти си умислио да још имаш шлиф да смислиш на који рад има право предсједникова кћи, има право да ради у некој перионици, шивачници, бензинској пумпи, кафе бару, као и многе друге даме, шта значи ако је предсједникова кћи може јој се да бира посао који хоће…иди ба будало у турску одакле си се и довукао, није тастатура за тебе…