Предсједников најновији рок: Референдум чим на чело опозиције дођу патриоте

Предсједник Републике Српске Милорад Додик позвао је опозицију у Српској да подржи референдум о Суду и Тужилаштву БиХ. "Позивам опозицију у Републици Српској да подржи референдум о Суду и Тужилаштву, па да га онда и одржимо", рекао је Додик за портал "Искра". Предсједник Додик раније је изјавио да је питање референдума у Српској легализовано и […]

среда, 10 фебруара, 2016 / 15:03

Предсједник Републике Српске Милорад Додик позвао је опозицију у Српској да подржи референдум о Суду и Тужилаштву БиХ.

"Позивам опозицију у Републици Српској да подржи референдум о Суду и Тужилаштву, па да га онда и одржимо", рекао је Додик за портал "Искра".

Предсједник Додик раније је изјавио да је питање референдума у Српској легализовано и да ће изјашњавање грађана Српске о раду Суда и Тужилаштва бити реализовано када буде остварен консензус.

"Мораћемо сачекати да на чело опозиције дођу патриоте којима је више стало до Српске него до властитих фотеља и мишљења Бакира Изетбеговића и пар амбасада", рекао је Додик.

Савез за промјене донио је одлуку да неће гласати ни за једну иницијативу о изјашњавању грађана, све док се не проведе референдум о раду Суда и Тужилаштва БиХ.0 КОМЕНТАРА

 1. Smrdonja, nisu li patriote borci, invalidi?
  S obzirom da su oni na listi za odstrel, da su osudjeni na smrt izgladnjivanje, oni nisu patriote.
  Znam, misliš, na ronhil patriote, emirovske, nepastirske, i Stvorovske patriote , ćeraćemo se patriote, kesiće i kecmanović patriote.
  Ok, zhvatio sam .
  Vukelićizuj ih, rokni ih, mamu im izdajničku i nepatriotsku, barem u tome u tome imaš iskustva.
  Imaš i resurse, suvarovskih i zengovskih specijalaca imaš falabogu, i najboljeg policajca imaš, pa šta čekaš, akcija, pa da jednom odahnemo, da našim mukama i patnjama dodje kraj.

  Da jednom staneš na tv i muu muuuuukneš o onome od čega se živi.

 2. Додик патриота?! Ха ха ха!

  Наду Тешановић, ону што на свехрватском сабору гласа за промјену Дејтонског споразума, преузео од либерала Расима Кадића. Маја 1995. по Перуђи се шетао са сејфудином Токићем. Породицу склонио у Београд, а рат му био бизнис.

  Оно што је још занимљивије, 1997. године основана је Влада у сјени БиХ, као алтернатива Савјету министара БиХ. Предсједник је био СЕЈФУДИН ТОКИЋ.

  “ Zamjenici predsjedavajuceg Alternativnog ministarskog vijeca – Vlade u sjeni – su Miodrag Zivanovic (SLS RS) i Zeljko Ivankovic (HSS BiH), a na celima ministarstava su Srdjan Dizdarevic (predsjednik Helsinskog komiteta BiH) za vanjsku politiku, Milorad Dodik (predsjednik SS RS) za razvoj, Nikola Kragulj (Stranka socijaldemokrsata RS) za privredni sistem i komunikacije, Senka Nozica (dopredsjednica HKBiH, clanica Senata Republikanske stranke) za ostvarivanje prava gradjana, te Juraj Martinovic (prijeratni gradonacelnik Sarajeva i clan „Kruga 99″) za nauku, obrazovanje, kulturu i sport. Pomenuta ministarstva formirana su u skladu s Daytonskim mirovnim sporazumom, odnosno onim sto ovaj S porazum precizira kao nadleznost centralnih organa drzave Bosne i Hercegovine.“

  http://aimpress.ch/dyn/pubs/archive/data/199703/70304-006-pubs-sar.htm
   

 3. Јеси ли и ти гласао с Надом на свехрватском сабору? Је ли се твој глас пика као пола или четвртина?

  Видиш, Савез за мир и прогрес је дошао на власт на тој причи о лоповима и трговцима територијом. Ја сам живио за дан кад ће та багра отићи, нисам се одушевљавао ни СзМиП, већ су ми избор били Гуго Лазаревић, Предраг Радић и СПАС, који је Славка Лисицу кандидовао за Предсједника Српске. И доби генерал Лисива 2% гласова, а идте оне лобање које данас изгласавају Додика гласаше за криминализовани СДС. А ти лопови, којима ништа није свето, селише се за влашћу као овце за травом. И та багра је данас против Босића и нема везе с људима из данашњег руководства СДС. Али има с Додиком. Част честитим изузецима, којих је било. Којих има данас и у снсд, али ћуте, што их не амнестира.

  И гле, дође Додик, и никог не ухапсише од лопова, пола Владе напунише СДС министрима. Била је то превара.

 4. BIGEU MOJ

  zbog tih trgovaca sa teritorijom i narodom sam pljunuo na karađićevsko_obrvansko- čekićarev sds.
  Ali ko dovede te kriminalce i stavi ih na naša ledja pogurena proglašavajući stvorenjima od nac interesa.

  Da nisam kUavica, i da se ne bojim, oblijepio bih cijelu Srpsku plakatima

  SVETE BANDERE!

  Naravno posvetitelji bi bili i sTVOROVI, i oni koji su stare mrline i mrcine stavili na naša ledja …

  No, Boga molim, i iskreno se nadam da će se naći junak koj će povesti armiju gladnih i poharanih naoružanu sa kukama i usranim motkama.

  Pa, kom opanci, kom obojci.

  „I kad nam muške uzmete živote
  grobovi naši boriće se s vama…“

 5. Мораћемо сачекати да на чело опозиције дођу патриоте којима је више стало до Српске него до властитих фотеља и мишљења Бакира Изетбеговића и пар амбасада“, рекао је Додик.
  HEHEHE
  Ne mogu zamisliti profil onoga koji u ovo vjeruje

 6. Ево га, Змај од Прњавора:

  http://pressrs.ba/info/vijesti/mektic-nema-niceg-spornog-u-mehanizmu-koordinacije-11-02-2016

  “Da li je javno ili tajno, manje ili više transparentno, to nije toliko važno pitanje.“
  “Zašto tada nije rečeno da to nije usaglašeno, a koliko znam to je davno usaglašeno.“

  Катастрофална изјава министра безбједности!
  Врло је важно да власт не ради тајно и нетранспарентно. А друго, кад је све већ било усаглашено, откуд потреба да се то тајно усваја?

  Још да чујемо Шаровића…